Rensar garderoben

Känns skönt att ha startat igång veckan och vardagen igen 🙂 Hade en bra dag på jobbet, härlig lunch och ett lyckat möte. Sen handlade jag lite mat på vägen och nu ligger jag i soffan och jobbar lite. Jag passade på att fota lite plagg också som jag tände göra mig av med, har så mycket kläder efter alla samarbeten och jag måste bli bättre på att rensa. Jag fotar ju mig med det mesta men sen använder jag inte plaggen för jag har så mycket. Det är synd för det är mycket som är väldigt fint! Jag har lagt ut allting för en krona, precis som vanligt. Så är det något ni vill ha klickar ni på länken nedanför bara.

Ni kommer till alla annonser här: https://www.tradera.com/profile/items/4676164/alexandrablogg

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (2)
 • Conny

  Den gula! Det känns som att den skulle funka nu med Sverige-i-VM-tider!

 • Diana

  Du är så fin i den gula toppen och den blårutiga klänningen. Så vackert verkligen.
  Synd att du säljer de när de är så fina på dig men förstår att man kanske vill förnya när man ändå får så mycket som du får.

  Hoppas det går bra med försäljningen, det är en bra grej att sälja de vidare, bra att andra inte konsumerar nytt hela tiden. 😀
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *