God morgon!

Min morgon startade klockan 7 (bättre än klockan 5 på morgonen som igår hehe) och då tog jag hundarna. Den här veckan är det hela 3 stycken hundar här i lägenheten, vi är hundvakt åt Allixa som är mammas hund. Dom åker till Turkiet idag nämligen, så skönt! Är så glad att dom får lov att göra det. Dom kunde inte resa tidigare pga cancern men nu ska det inte vara några problem efter Lennarts (min plastpappa) sista operation. Så himla glad för deras skull ♥

Gjorde lite smoothie bowls till frukost, dom är inte lika fina som dom på Bali men jag vågar nog ändå påstå att dom är minst lika goda 😉 Dom är gjorda på mandelmjölk, hallon, banan och kvarg. Sen på med lite topping, toppingen varierar. Favoriten är kokos, det är både knaprigt och sött. Sen tycker jag om att ha nötter på, det mättar mer då. Gjorde också cappuccino-ish, såg fint ut på bilden va?

Idag har vi inga speciella planer, vill gärna gå och träna nu snart iaf. Körde ett lätt pass på stranden dagen vi innan vi åkte hem och fick världens träningsvärk, nästan pinsamt haha. Så känner att jag måste påminna musklerna igen så dom inte blir svaga.. Senare ikväll ska jag träffa Fanny för middag, alltså jag minns inte när jag träffade henne senast? Var såååå länge sen, så det kommer bli mysigt 🙂 Vi har alltid så kul ihop.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *