Inlägget innehåller adlinks 

Loelle Rose water – ansiktsvatten du sprayar på ansiktet. Med eller utan smink. Känner mig genat fräschare och återfuktad, perfekt när man har fått en solbränna eller under varmare dagar. Den funkar ju så bra över smink också, så när jag känner att jag behöver fräscha till mig sprayar jag med den och pudrar över lite sen med transparent puder och TADAAA! Ni hittar den här *KLICK*

Peter Thomas Roth, Marine Algae Mask – En djupt återfuktande och intensivt närande gelmask som hjälper till att bevara hudens fuktbalans. Superskön efter att man har varit i solen och ger ansiktet en sval känsla. Den doftar väldigt gott också 🙂 Me like! *KLICK*

Tanrevel, brun utan sol för ansikte och hals – gjorde reklam för den för inte så länge sen men föll pladask 🙂 Tycker den är såå smidig och den doftar väldigt gott också. Den har alltså inte den typiska brun-utan-sol-lukten ni vet.. Koden ALEXANDRA15 ger ju 15 % rabatt dessutom, tror den koden är fortfarande giltig.. *KLICK*

Inglot sparkling dust – får kinderna att skimra fräscht samtidigt man ser lite solbränd ut 🙂 Den ger en gyllene färg som är så himla vacker nu under sommaren. Gäller att inte råka ta för mycket, behövs inte mycket produkt! Ni kommer till produkten här *KLICK*

Leave in spray från Rapunzel of Swden – den doftar sååå gott! Vanilj och blom, perfekt under sommaren. Sprayar den i blått hår eller när jag vill ha ett extra sprut bara 😉 Håret får lite extra fukt och lättare att arbeta med *KLICK*

NUXE Huile Prodigieuse OR – skimmrig olja för kroppen. Ger en fin glöd och huden ser jämn och nästan retuscherad ut på foton 😉 Använder den på bröstet, armar och ben. Beroende på vilka kroppsdelar som syns. Ni kommer till den här *KLICK*

ACO stay soft lips – ett läppbalsam som gör läpparna mjuka och fina. Ingen färg men jag tycker om det under sommaren. Kan lägga på lite ljusrosa skimmer på kvällarna men under dagarna använder jag denna.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *