Kunde inte låta bli..

Men wow, det är ju världens rea just nu i butikerna! 🙂 Råkade bli lite spontanshopping idag när jag såg att det var massa fina plagg till sjukt bra priser. Skulle egentligen bara ha köpt en ny telefon (iPhone x) samt byta abonnemang men slutade med nya kläder istället, så kan det gå! Shoppade bland annat den rosa puffiga klänningen som hade 70 % rabatt, vilket kap! Funderar om jag ska ha på mig den på ett bröllop jag ska på nästa månad.. Vad tycker ni, är den fin nog? Den är mer dusty pink irl, bilden är lite missledande.. Förutom den köpte jag även några fina toppar och ett par superbrallor för bara 150 kr, dom var också nedsatta. Jag som aldrig brukar hitta något på rean 🙂 Kul!

Sen blev det fika och köpa mat, och ska snart laga lite middag tänkte jag. Har haft så mycket energi idag när jag egentligen borde vara jet laggad (som Andreas) så passar på att köra igång sålänge den sitter kvar 🙂 Använde energin tidigare till att städa hela badrummet tidigare och det känns så skönt nu när jag fått det gjort. Tänk om jag var lite energifylld varje dag, då hade jag orkat städa och donat och haft ett jättefint hem haha. Men så ser inte min verklighet ut riktigt..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *