Coffee time

HEJ! Från Sverige 🙂

Känns så skönt att vara hemma nu och få vakna upp i sin egna säng. Det var länge sedan nu.. Kom hem igår efter att ha var i luften i väldans många timmar. Men då jag vill inte förstöra dygnsrytmen så drog jag ut och och träffade tjejerna efter matchen. Kände att det var lika bra att aktivera mig och sedan gå och lägga mig på kvällen så jag kan vakna upp dagen efter vid normal tid. Var jätteroligt att komma ut en sväng och träffa lite folk, vi var på mr french såklart för där är det alltid partystämning 🙂 Var med Ia och Bella och vi delade på en champagne och åt lite tapas. Jag orkade vara där tills klockan med runt 11 oh då gav jag upp och åkte direkt hem till sängen för att få lite efterlängtad sömn. Så nu känner jag mig faktiskt utvilad och inte alls jetlaggad, winning!

Andreas gick upp tidigt imorse och köpte mjölk och ute frukost (kylskåpet är ju tomt) så vi satt där och myste lite, perfekt innan vi ska sätta igång med städning här hemma. Det ska packas upp, städas, handlas mat, slänga gammal mat och betala massa fakturor som har kommit medan vi var borta. Mindre skoj men väldigt viktigt 😉 Sen har jag inte så mycket mer planer för dagen, ska jobba en del. Chloé hämtar jag imorgon som är med mamma på deras landställe och myser. Saknar min lilla råtta såå mycket.. Gör det varje gång jag är ute och reser.

Ps. Älskar mitt nya filter jag köpte, ser sååå brun ut 😉

alexandra kissie nilsson bali

alexandra kissie nilsson bali

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *