Catching one last wave

Inlägget är i samarbete med lapoint

Hej! Har försökt logga in hela dagen på bloggen men det har inte funkat 🙁 Väldigt irriterande men nu lyckades jag komma in genom telefonen iaf. Det är kväll här redan och snart middag, det betyder att vi sen ska lämna campet och åka hem mot Sverige igen. Ska bli väldigt skönt att få komma hem igen faktiskt, saknat vovvarna, vår säng samt mina rutiner. Känner ett behov av att få träna och jobba som vanligt igen.

Men Gud vilken härlig tid vi har haft här tillsammans med Lapoint camps. Är så glad att jag fick möjligheten att lära mig surfa på nivå 2 men också få möjlighet att testa nivå 1 igen. Bali har varit ett fantastiskt ställe att surfa på verkligen! Många fina ställen med stora och små vågor. Jag tog mig friheten att låna en av brädorna här på campet för att fånga en sista våg innan vi hoppade in i taxin mot flygplatsen. Campet låg nämligen precis vid havet ju, sån lyx!

Och nu har vi brw dragit vinnare av tävlingen!! Ni hittar vinnarna här: https://www.lapoint.se/alexandra-nilsson-tavling-surfcamp-bali/ Grattis!!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (32)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *