Infinity pool

Hej på er!

Oj näst sista dagen redan.. Det har gått så fort fast det samtidigt känns som att vi har varit bortresta sååå länge.. Tyvärr har vädret inte velat ge med sig dom här sista dagarna, det är regn och molnigt. Den första veckan var det hur fint som helst! Ska försöka ge mig på en väderdans nu innan jag lägger mig så vädergudarna kanske kan ge oss några timmar sol imorgon innan vi drar hem. Planet går först sent imorgon på natten så vi har en hel dag här 🙂

Idag besökte vi iaf ett hotell som låg uppe bland klipporna, dom hade en magisk infinity pool som var uppvärmd. Så himla härligt att simma runt där och pausa för en drink då och då 😉 Padma resort ubud heter det ifall någon är intresserad. Det låg ca 1 timme från oss men tyckte det var lagomt, då blev det om en liten dagsutlykt. Vi åt lunch där också, maten var helt ok. Det kostade 300 000 var i deras pengar (vilket är typ 180 kr per person) och då fick man även äta för det priset. Tyckte det var bra! Lite mer sol hade suttit fint men annars så var det fantastiskt.

Åter igen ligger jag nu helt slut på rummet och är nära att somna vilken minut som helst.. Undrar om det är värmen och fuktigheten som gör det? Har det en sån påverkan på kroppen tror ni?

 

alexandra kissie nilsson bali

alexandra kissie nilsson bali

alexandra kissie nilsson bali

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *