Inlägget är i samarbete med Lapoint camps 

Ja hur går surfningen då? Vi signade upp oss på Level 2 denna gång för vi körde level 1 förra året. Men som ni vet är jag ju extremt rädd för fiskar, och egentligen allting som har med havet att göra. Så tyvärr har jag känt mig jätterädd när jag har hamnat under vattnet och nästan fått panik. Så jag tog steget att gå ner en level igen och det har känts såååå bra 🙂 Surfning ska ju endast vara kul, så det är viktigt att lyssna på sig själv. Så nu är jag tillbaka på vågorna och får hjälp med hur jag ska kontrollera brädan genom att svänga för att få ut det mesta av vågen.

Nu är det inte många dagar kvar här på BaliGianyar, vi åker hem tisdag natt igen. Men det ska bli skönt att få komma hem lite faktist. Vi har trots allt varit iväg i över 3 veckor nu. Som vanligt saknar jag hundarna jättemycket! 🙂 Speciellt när jag ser alla stackarns gatuhundar här.. Önskar jag kunde ta hem alla och hjälpa dom, men det går ju inte. Det är ju så fruktansvärt många hundar på gatorna och allt för få människor på jorden som bryr sig. Tyvärr verkar ju inte alla se på hundar som vi gör hemma i Sverige.

Ps. Trodde givetvis att jag såg mer graciös ut på havet än vad jag gjorde på bilderna haha!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *