Midsommar på Bali

Hej!

Hoppas ni hade en fantastik midsommar igår och inte är allt för bakis idag 😉 Vi mår hur bra som helst, jag var faktiskt uppe kvart i 5 imorse för att surfa till och med, imponerade dagen efter midsommar va? Nej men det blev faktiskt inte så sent igår, vi åkte till det förra campet och firade ihop med dom nya gästerna. Dom hade ordnat en midsommar-stång med palmblad (så rolig) och svensk mat i form av pastasallad, grillat och jordgubbar med glass till efterrätt. Mums! Vi drack även shotar gjorda på vodka och ahlgrens bilar, det drack jag för 2 år sedan och tyckte det var så himla mumsigt. Sen var det dom klassiska lekarna som gälle, dvs hoppa säck, dansa runt stången och springa med sked och potatis i munnen 🙂 Vi drog sen vid 10-tiden, delvis för det var surfning på morgonen men också för vi inte är några partyprissar direkt.

Så idag har det varit surfning och sen åkte vi iväg för lite lunch och poolhäng. Tyvärr har inte vädret varit så jättebra idag, det har varit mycket moln och några skvättar regn.. Men igår var det fantastiskt väder, typ min första midsommar på flera år som inte har bestått av massa regn och kyla. Äntligen! Hörde att det var runt 15 grader och duggregn hemma i Sverige? Låter ju inte så jätteroligt, men tyvärr är det standard för oss svennar. Sen nu har vi städat upp stranden utanför oss från all plast och nu ska vi belöna oss med god mat på en resturang här i närheten. Vilka dagar vi har här alltså! 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (27)
 • Rena

  So cute your look!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • M

  Var kommer den helvita klänningen ifrån?

 • Diana

  Tjena!

  Vill tipsa om en restaurang sm jag tror ligger dig i smak & stil. Bikini Restaurant. Den ligger i Seminyak (högst 10 min taxi från Canggu) Och jag skulle beskriva den som sexig fine-dining. Rätterna ligger på mellan 35-150k(man beställer fler och delar), och är absolut en kulinarisk upplevelse.

  Inredningen är 10/10 och de har oväntade och instagram-vänliga toaletter. lol
  https://www.ulookhotinbikini.com/

 • Anonym

  Är du gravid? Ser ut så på bilderna. Lite putande mage. Kan vara uppsvälld men ser även gravid ut.

 • Josefine

  I härliga Hälsingland var det inge regn men lite blåst, fast det var bra, då blåste myggen bort 😅

  http://nouw.com/sjosefine

 • Annica

  Herregud vad tjock du blivit?! Supersvullen på första bilden

  • Charlotte

   På riktigt, tjock? Tycker du det så utgår jag från att du tycker att typ alla är tjocka. Hur tycker du att man ska se ut om man ska klassas som smal?

   Jag utgår från att du vill provocera såklart, men svarar dig ändå för att din kommentar är så korkad. Tänk på att unga tjejer läser här och att din kommentar kan bidra till att ge dom en väldigt skev kroppssyn.

   Alltså jag måste sluta läsa kommentarerna här……

 • Sandra

  Tycker oxå hon ser gravid ut!

 • Anna

  Sandra och Annica – SITT NER I BÅTEN. . .

  Gå hem och jobba på ert självförtroende tjejer (kan omöjligt va vuxna kvinnor som lämnat dessa kommentarer?) istället för att attackera Alexandra på utseende.

  Året är 2018 och kropps shaming är såå ute…

  Alexandra hoppas du och Andreas har en grym semester/tid på Bali.

  You do you girl 🙂

 • Conny

  …eller varför inte göra proffsiga och snygga våffelskålar hemma! Fyll den med frukt, glass, sylt, grädde eller något av dina andra favorittillbehör. Det är så jag associerar när jag ser denna Balikreation.

 • Sassa

  Nu blir jag arg 😡😡😡😡😡
  Vad håller ni på med ?!!!!!!
  Varför är ni så taskiga?????

  https://nouw.com/sassabassa/ser-du-ner-pa-mig-for-att-jag-har-psykis-34072733

  Ser du ner på mig för att jag är psykiskt sjuk ?!!!!!!

 • Emily

  Alltså nej hörni såhär uttrycker man inte sig, det är ALDRIG okej att kommentera någons kropp på det sättet ni gör, skäms. Du har ingen aning om vad personen du skriver till går igenom, förstår ni vilka frukstansvärda konsekvenser era kommentarer kan få om ni skriver till fel människa? Fy vad respektlösa ni är.

 • Johanna

  URSÄKTA men usch på er son säger att ” hon är svullen och tjock” på första bilden. Om detdär är tjockt vet jag inte vad samhället är på väg, och så säger man bara inte, så respektlöst och taskigt. Du ska vara jätte stolt över fin kropp, alla ska vara det, och det är bara idioter som ens tänker på att skriva så.❤️❤️❤️

 • Lina

  Hej! Måste bara få säga det hur frisk och fin du ser ut nu. Alltid gott med en lagom bränna och sen tycker jag att det klär dig precis dom kilona du väger nu. 👍🏻😊 Sen är det roligt att läsa din blogg för du är en inspirerande person. Aktiv, glad och du strålar! Ha en fortsatt fin resa.

 • Fanny

  Åh wow vad du är vacker Alexandra! Har inte läst din blogg på några år men man ser att det har hänt mycket i ditt liv och till det yttre. Du ser så lycklig och sund ut nuförtiden och ditt leende strålar! En riktig naturlig skönhet <3 Hoppas att det går bra med surfningen och att ni har det kul tillsammans! Ser ut som om att du träffat en riktig tio-poängare förresten. Håll hårt i honom om han får dig att vara den bästa du! Du är så värd det! Kram och kärlek från Fanny <3

 • Fanny

  Åh wow vad du är vacker Alexandra! Har inte läst din blogg på några år men man ser att det har hänt mycket i ditt liv och till det yttre. Du ser så lycklig och sund ut nuförtiden och ditt leende strålar! En riktig naturlig skönhet <3 Hoppas att det går bra med surfningen och att ni har det kul tillsammans! Ser ut som om att du träffat en riktig tio-poängare förresten. Håll hårt i honom om han får dig att vara den bästa du! Du är så värd det! Kram och kärlek från Fanny <33

 • Julia Grimberg

  Gravid?

 • Pia Widlund

  Ni ser ut att ha det riktigt bra. Du ser jättefin ut på bilderna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *