Just having a bath..

God morgon Sverige!

Ja vi har ju varit uppe i många timmar nu då vi var uppe 01:30 lokal tid för att gå upp för en vulkan 😉 Kommer berätta mer och det i nästa inlägg.. Jag var helt jäkla slutkörd efter iaf så jag låg och unnade mig ett bad i vår utomhus badkar som jag är helt förälskad i. Förstår in vilken härlig känsla det är att kunna bada utomhus och titta upp bland molnen eller stjärnorna på kvällarna? Sånt tycker jag verkligen är lyx.

Efter badet tog vi en tupplur och myste på rummet, tyvärr började det regna igen och så har det fortsatt hela dagen.. Men det gör mig faktiskt ingenting då jag har en hel del jobb att ta hand om på datorn. Man känner sig inte dum om man man sitter inomhus när det är dåligt väder ute. När det är fint väder ute får jag nästan lite ångest över att jag inte passar på att njuta. Men nu är jag är hungrig så tänkte ta och åka någonstans för att äta lite, lunchen på campet stängde 3 och då sov vi.. Typiskt, maten här är så god.

Imorgon är det midsommar föresten, har ni några roliga planer ni vill dela med er av? Här tror jag vi ska åka tillbaka till det förra campet över dagen imorgon och fira allesammans. Tror dom har ordnat både svensk mat och stång, så kul! 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *