Catching the sunrise

Som jag nämnde tidigare gick vi upp mitt i natten för att ta oss till en vulkan som vi skulle gå upp för. Det var inte det enklaste mina vänner.. Först och främst var det kolsvart när vi började gå, så vi gick använda flicklampor. Sen var vulkanen/berget superhögt, så det var hiking i extrem lutning i mörker ca 2 timmar innan vi var uppe på toppen. Men vilken jäkla workout vi fick, mina ben skakade av smärta och hjärtat hade fått pumpa ordentligt! Vi hade dessutom riktig tur för precis när vi kom upp på toppen där vi fick sätta oss under ett litet tak, började det spöregna! Det var redan halt som det var så tyckte så synd om dom andra som fortfarande kämpade sig upp 🙁 Vid 06:15 gick solen upp och det var superfint, väldigt mycket moln tyvärr men det var lite häftigt det med. Speciellt då vi var ovanför en hel del moln, såg såå coolt ut. Försökte fånga det på bild, lyckades sådär 🙂 Men bilderna blev coola, eller hur?

Sen var det bara att traska ner igen då för vulkanen haha.. Men det gick snabbare 😉 Såklart, speciellt då vi typ rullade ner halva vägen för vi var så trötta i benen. Då satte vi oss i en bild som tog oss till Batur Natural Hot Springs, där fick vi vila våra stackarns ben i hett härligt vatten. Perfekt kombination med hikingen verkligen 🙂 Vi åt lite lunch och sedan satte vi oss i bilen igen som tog oss tillbaka till campet. Då fick vi äntligen sova! Men wow vad bra det kändes efter alltså, tänk att vi hade tagit oss upp hela vägen på en gigantisk vulkan. Inte varje dag man gör det inte.

alexandra kissie nilsson bali

alexandra kissie nilsson bali

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (39)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *