One day in Sanur

Hej, nu har jag äntligen lite bilder att visa er 🙂

Tyvärr fortsatte det dåliga vädret under hela natten och fram till morgonen, men såfort det blev bättre runt lunchtid bestämde vi oss för att åka till Sanur. Tog ca 30 minuter med våra scootrar. Så kul att åka runt med dom här även om det är LIVSFARLIGT! Folk kör ju verkligen som dårar här så man måste akta sig. Dom kör på tut-systemet istället för att faktiskt titta bakom sig, extremt dumt för när det väl händer något kommer ju ingen lyssna på personen som tutar.. Aja, vi kom fram och hem med alla kroppsdelar kvar. Men om ni tittar på översta bilden kan ni ju se min skada på armen från att jag ramla 🙁 Ser inte så mysigt ut eller hur?

På plats åt vi god mat, jag shoppade ett par nya flipflops för dom jag kom hit med gick sönder. Vi promenerade längst vattnet och bara myste 🙂 Så härligt! Vi hade tänkt att unna oss en massage på ett finare SPA som vi blev rekommenderade men dom var fullbokade idag. Och det hjälpte inte att jag var en svensk superstar. Attans! Det brukar faktiskt hjälpa hemma i Sverige. Nej men vi får ta det imorgon istället om vi orkar. Inatt ska vi nämligen på natt-hiking upp för en vulkan! Hur spännande?? Vi ska åka mitt i natten (01:30) och sedan tar det typ 1 och en halvtimme upp för vulkanen. Tur att jag har bekväma skor med mig!

Men nu ska vi iväg på middag med gänget, så skönt här på nya campet vi är bara 5 personer 🙂 Vi ska iaf äta på en mysig resturang sen måste vi tillbaka och sova lite så vi orkar med hikingen inatt..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *