Otursfågeln

Alltså jag har alltid varit lite av en otursfågel känner jag.. Under den här resan har jag hunnit skada mig ett x antal gånger och idag råkade jag ramla av min moppe när vi var ute och körde, så jag skrapade upp hela armen och ena benet som redan var blåslaget från vågorna 🙁 Så ni kan ju tänka er själva hur jag er ut just nu haha, not so pretty.. Men jag är glad jag bara fick några skrapsår, kunde ha gått mycket värre. Kunde ju ha fått moppen över mig eller brutit något, så är tacksam över att det gick så pass bra som det gjorde. Ni kan se själva på min insta-story hur min arm ser ut just nu.. Men surfningen går bra iaf och känner mig bättre för varje lektion som går 🙂 Så det känns himla kul! Imorgon byter vi dessutom camp, det finns 2 olika här på Bali. Även det känns väldigt skoj då det andra tar max 16 pers om jag inte misstar mig, vi är nära 40 personer här och det är svårt att lära känna alla när dom är så många.

Sista kvällen ska spenderas med fotboll, Andreas vill gärna se någon match och jag följer gärna med. Han var så snäll idag och hjälpte mig när jag hade ramlat så klart man ställer upp. Är ju tyvärr helt ointresserad av sport (gäller all sport) och jag fattar verkligen inte grejen.. Hur kan folk bli så känslomässiga involverade? Will never get that.. Men aja, det är kvällens planer iaf 🙂 Vi kommer inte joina dom andra som är ute på pub-runda tyvärr 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *