Another day in Bali..

Vilken härlig dag vi har haft 🙂 Medan Andreas var och surfade passade jag på att träna. Jag tog en springtur tidigt på morgonen innan solen kom fram. Det är alldeles för varmt att träna mitt på dagen så det gäller att gå upp innan solen hinner vakna. Efter passet körde jag några övningar på gården, gick sen och la mig vid poolen innan jag drog och åt ensamfrukost på favorithaket Shady Shack som ligger precis bredvid campet 🙂 Blev avokadomackor, mums! Sen kom Andreas hem från surfning och då möttes vi upp för lunch och sedan skulle vi fota lite. Vi jobbar ju medan vi är här också, så det är fullt upp.

Nu på kvällen ska vi gå ut hela gänget här på campet för att äta lite mat på en resturang om ledarna här på campet har bokat. Vi är nästan 24 personer om jag inte misstar mig så det är kul när vi är samlade. Vi alla går ju i olika grupper och har olika nivåer på surfningen så man träffar inte alla så ofta. Våra lektioner är under olika tider så vi äter frukost och lunch olika, sen tycker jag och Andreas om att gå ut och käka vissa kvällar för att få lite alone time. Annars är maten här sjukt god, dom har fantastiska kockar på campet som gör iordning fruosten och middagen.

Nej nu väntar dom där nere, klockan är snart 7 på kvällen här 🙂 Galen tidsskillnad va?

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (33)
 • Sandra

  Tror du och detta företaget på allvar att bara för att du gör reklam för detta på din blogg att folk kommer nappa på detta?
  Du lockar med att maten är god och att ni även får den gratis osv.
  Tror du dina följare bryr sig?
  Men det är ju bra för dig och din gubbe att du gör dessa reklamen för då få ni ju gratis resor och mat men folk kommer inte nappa mer ändå! Du har för det första flest följare i sådan ung ålder så de vill inte ens åka på såna här resor eller gör det själva och föräldrarna nappar ju inte på dessa surfresor.

  • Adina

   Beror väl på vad man är intresserad av, jag har alltid viljat lära mig surfa så för mig är det intressant och det är det säkert för alla andra som är intresserade av surfning också. Jag vet inte hur andra läsare känner men jag tycker det är roligt att läsa om alla olika resor Alexandra gör oavsett om det intreserar en att åka till själva platserna eller inte. Även om inläggerna inte lockar fler kunder till La Point så har hon i alla fall fått en underbar resa som hon kunnat dela med sig av till oss följare 🙂

 • Ela

  Vilket fint set du har på dig!! Var är det ifrån? 😍

 • Kajsa

  Den sista bilden…

 • Cecilia

  Misslyckades bröstoperationen då du skaffade silikontuttar.. Jaa så ser det ut, skit fult.

  • Nichole

   Märks att du inte har silikon själv Cecilia.
   Alla får så där när dom lutar överkroppen och lägger tyngden mot ena armen. Du vet väl att implantaten sitter delvis i bröstmuskel, menas alltså att implantat rör med bröstmuskeln.

   Gör du exempel bröstpress så åker tuttarna isär, då bröstmuskeln spänns ut.

   And btw jäkla var du är bröstfixerad! Du stör dig på en sak på bilden och det är ett par tuttar? du har väl ett par egna att glo på ?;)

   • Cecilia

    Tuttarna stör inte och inget annat heller. Funderar bara hur synd det är om Alexandra då hon opererat sitt vackra naturliga utseende så att man inte alls känner igen henne mera. Jag behöver inte silikontuttar har vackra fina naturliga bröst jag är nöjd med.

 • Conny

  Jag tror i motsats till Sandra att följarna gillar de dessa grejer. jag tycker de ät fina.

 • Anonym

  😂😂😂….

 • Hanna

  Hur snedvriden är inte kroppen på sista bilden? Haha var har hänt? Retuscherad som en urvriden disktrasa

  • Sara

   Lägg av. Hur ser du ut när du sitter? Gå och sätt dig framför spegeln. Jag skulle nog säga att hon inte retuscherat bilden.. tycker det är bara bra att hon visar en mera äkta bild av sig själv. Vad är det för fel på dig, Hanna? Tippar att du inte är ens hälften så fin och go som Alexandra är, iallafall enligt kommentaren verkar du inte så nöjd med dig själv när du måste klanka ner på andra…

  • Lovisa Andersson

   Hanna,
   Precis så tycker jag med. Extremt tydligt retuscherad.

 • Anton och Isabelle

  Jättefina bilder Alexandra! Hoppas du haft en bra dag! Kika gärna in på våran blogg, vi skriver om sex och samlevnad.

 • Sassa

  Ursäkta men varför är ni så taskiga?!
  Är ni avundsjuka för att hon ser så bra ut?!
  Har man nått elakt att säga så kan man hålla det för sig själv!!!!!!!

  Idag är det ingen vanlig dag ❤️❤️❤️

  Jag älskar dig ❤️❤️ https://nouw.com/sassabassa/idag-ar-det-inte-nagon-vanlig-dag-34029012

  • Cecilia

   Ser bra ut? Avundsjuk? Hahaa😂😂 verkligen inte men skit störande men endå underhållande är denna blogg.

   • Savannah

    Älskar att du kommenterar negativt på typ alla bloggar. Vilket tragisk liv du har gumman. En människa som är genuint nöjd med sitt liv tar inte minuter av det för att sitta och spy ut en massa äckligheter. Vad vidrig du är=)

    Utöver det är du inte Gud heller (om du nu inte visste det). Bara för att du föredrar naturliga bröst över något annat betyder inte det att din åsikt är den ”rätta”. Finns andra perspektiv i livet, om du inte lärt dig det än. Kul att du klankar ner så fort någon inte vill leva sitt liv som du. Vilket helvete om alla ville vara som du Cecilia. Slöseri på världsresurser är människor som du. Utvecklas lite kanske? Ciao

    • Cecilia

     Hmm, ursäkta men det finns många som heter Cecilia Kissies

     • Cecilia

      Kissies och en annan blogg följer jag. Så att jag skulle klicka in mig på alla bloggar stämmer inte. Och jag har inte sagt att jag är gud eller vad du nu allt påstår. Uppfatar ingenting men lika bra så för tror du vill bara klanka ner på mig och det bryr jag mig fan i.

     • Savannah

      Haha, ”bryr jag mig fan i”. Antingen bryr du dig tillräckligt mycket för att bli arg eller så är du bara outbildad och fyller på ditt ordspråk med så mycket svordomar du kan. Förövrigt skriver man det ”var du nu påstår”, ”uppfattar” och ”tror du bara vill”. Så tror vi kan dra slutsatsen att du antingen är en känslig tonåring eller en bitter vuxen som slutade utvecklas på högstadiet=)

      Sedan skriver du kommentarer som ”skit ful” bl.a., vilket syftar på att hon ÄR skitful. Det är D I N åsikt, inte fakta. Att du uttrycker dig på så sätt visar att du tror att dina åsikter är fakta – ergo du tror du är Gud.
      Om du är något annat än en känslokall sociopat så känns det säkert inte bra att jag är negativ mot dig heller, eller hur? Tänk vad stolt du kan vara över dig själv om 50 år när du vet att du inte var mycket mer än en smutsig mobbare i ditt liv.

  • alexandra

   Puss på dig Sassa du är alltid så snäll och fin! ❤️

   • Cecilia

    Oj då vad bitter du är. Och hur du spekulerar i mitt liv allt du skriver är fel, fel och åter fel. Det stämmer inte alls det är ganska underhållande hur du beter dig och tar åt dig. Gå ut i solen och va glad i stället. Puss😘

    • Avundsjuk

     Du skriver särskrivningar, svordomar och felstavar. På det bemödar du dig att kritisera en annan människa och dennes utseende samtidigt som du hävdar att du minsann inte bryr dig.

     Du bryr dig inte, men du tar dig tid att skriva här? Motsägelsefullt.

     Antingen är du dyslektiker, efterbliven eller saknar god skolgång. En vuxen, normalbegåvad människa särskriver inte, felstavar, eller kritiserar andras bilder.

     Jag gillar inte heller att man reducerar bilder eller att folk skönhetsopererar sig, men jag skriver inte elaka saker på nätet för det. Varför har du ett behov av det? Räcker det inte att bara tänka tyst ”oj vad fult”. Du behöver inte skriva det, så andra blir ledsna. Du gör det ju bara för att du är oförskämd, saknar respekt och för att må bättre själv

 • Paula Smilee

  Herregud vilka bittra kommentarer det syns att folk inte mår bra!

  Jätte fina bilder för övrigt ! 😍😍😍

  • alexandra

   Hahah ja fick en chock när jag läste dom, tycker synd om stackarns människor som sitter på så mycket negativitet :/ Tror att det orsakar förtidigt åldrande. Bättre att le och vara glad 😀 Kram fina du

 • S

  Jävlar vad väl man ser dina fillers på dessa bilder. Sjukt hur långt du har drivit fram med ditt utseende.. Du är ung liksom, varför förstör du dig??

 • Bunny

  Förstår ingenting.. underbara bilder! Hoppas ni har det asnice!

 • Tova

  åh blir så ledsen att du ska få så elaka kommentarer :/ tycker det var väldigt nice av dig att lägga ut den sista bilden 🙂 Peace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *