Inlägget är i samarbete med lapoint.

Idag har vi haft utflykt hela dagen som har varit uppstyrd av La Point Camp, man behöver alltså inte bara surfa hela dagarna för att man är på surfresa utan det finns massa skoj att göra när man inte är ute på vattnet 🙂 Vi fick välja mellan flera olika aktiviteter och vi valde att åka på en liten rundtur så man får se så mycket som möjligt av Bali. Då fick vi bland annat testa på yoga på ett superhäftigt ställe som heter Yoga Barn, det var maffigt och supercoolt. Dock var det förbjudet att filma och fota där inne så fick posera lite snyggt utanför mot en av dom fina väggarna där 😉

Sen var det vegetarisk lunch precis utanför yoga barn följt av en tripp till risfälten. Väldigt fint var det där, man fick även testa på hög svänggunga som man svingade ut över fälten med. SÅ HÄFTIGT!! Man kunde också få se vattenfall och ta sig en simtur om man var sugen. Sen avslutade vi dagen med att åka till en djungel där det kryllade av apor. Aporna var alltså inte infångade utan dom fick härja fritt, det var snarare vi människor som fick passa oss.. Aporna var extremt smarta och hungriga. Dom manliga aporna var mint sagt på hugget för dom fick man inte ens titta in i ögonen utan att dom kände sig hotade. Det tog typ 5 minuter innan en apa var på mig och flög på min ena flipflopp som hade lite blingiga stenar på sig. Dom gillar visst sånt som glänser haha.. Sen verkar dom tycka det är kul att se oss bli rädda, så den jagade mig en bit och jag fick ju såklart panik haha! Efter den händelsen vågade jag knappt titta på aporna haha stirrade upp i himlen istället typ.

Snygga träningskläder va? 🙂 Dom är från workoutempire.com  

Längtar tills min kollektion kommer!!

Andreas gick all in med dom hetaste accessoarerna.. 

Apan hoppad på mig efter att jag hade tagit detta foto, läskigt!!

Posted in: Bilder på mig.

You might also like

Caroline Roxy - Blondie Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Caroline Roxy - Summer heat Caroline Roxy - Pink happiness!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *