Hej!

Idag blev det ingen surfning 🙁 Det beror på att jag hade ont i benet när jag vaknade samt att Andreas kände sig sjuk. Typiskt va? Vi tyckte då det var bäst att bara ta det lugnt. Så det var exakt det vi gjorde. Efter en lugn morgon åkte vi till en beach club som låg väldigt nära oss, The Lawn heter den. Det var så himla fint där och vi hade det sååå bra. Vi tog en säng vid poolen, beställde in massa god mat samt dryck och bara hade det så bra hela dagen. Det kostade en miljon att ligga på en sån bädd, i deras pengar alltså 😉 Det är ca 600 svenska kronor, så rubriken är lite clickbait hehe.. Sorry about that!

Vi har precis ätit middag på campet och Andreas ligger nu och vilar i sängen stackarn. Dom andra gästerna ska ut och spela beer pong nu, det är dock inget som intresserar mig. Tycker inte alls om öl! Sen ska vi på utflykt imorgon 08:30 så känner att jag hellre vilar upp mig och jobbar lite på datorn. Har en hel del som jag ska ta hand om. Bland annat boken som inte är helt klar än (tur att vi bestämde oss för att det skulle bli en höstbok) och fila på designen för min träningskollektion. Så kul med er feed back tidigare, har verkligen tagit mig till det ni har skrivit ska ni veta.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (12)

You might also like

Caroline Roxy - Görnvälns slott Caroline Roxy - Live to the fullest Josephine Qvist - GODMORGON Josephine Qvist - IBLAND BLIR DET INTE SOM MAN TÄNKT SIG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *