Cute dresses

Jag förväntade mig att Bali skulle vara som en öde strand någonstans ute i ingenstans typ (hehe) men så är det verkligen inte! Finns hur mycket restauranger och butiker som helst. Det finns så mycket fina saker att shoppa här, har så svårt att låta bli. Redan första dagen köpte jag både klänningar och väska, ni ser den ena klänningen nedanför. Visst är den söt? Den är så himla bekväm för den är superstretchig. Perfekt när man går på beach club som vi gjorde idag eller ha på sig på kvällen. Här kan man lika gärna gå ut i shorts och linne om man vill det men jag tycker att piffa till mig lite extra oavsett vart jag är. Så en blommig bekväm klänning gör ju susen.

Jag gick förbi massa fina butiker idag som sålde ännu fler fina strandväskor och bikinis.. Är ju besatt av dessa hårdare väskor men jag har ingen aning om hur jag ska få hem dom. Dom lär ju gå sönder i resväskan om jag inte tar dom som handbagage, men undrar vad flygpersonalen skulle säga om jag kom med 5 extra väskor lixom.. Tror inte dom hade blivit så glada hehe…

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (17)

You might also like

Josephine Qvist - GODMORGON Josephine Qvist - PODD DAGS! Josephine Qvist - MEN ÄNTLIGEN FUNKAR DET Josephine Qvist - GÖTEBORG OCH MARYKAY

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *