No surfing pics yet…

Hej!

Idag hade vi första surfnings-lektionen och vi hade en fotograf med oss men vi lyckades inte ta en enda bild. Absolut inte för att fotografen var seg utan för jag lyckades inte komma upp på brädan 🙁 Vet inte vad som har hänt men det funkade bara inte. Jag lyckades dessutom smälla in kanten av brädan hårt mitt på låret när en stor våg kom och tappa andan, så jag kände mig inte jättebra när jag gick därifrån.. Men så är det vissa dagar, imorgon kommer förhoppningvis gå bättre 🙂

Just nu är klockan snart halv 7 på kvällen och vi ska ut och käka hela campet, vi ska till en populär resturang som heter old man. Skoj! Så istället för att se surfing-bilder får ni se kvällens outfit. Kommer dock addera örhängen och ta bort hatten så det inte blir allt för beach’it.

Ps. Klaga snälla inte över att jag inte fotat miljön än, har inte hunnit och har känt mig stressad som det är redan…

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (23)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *