En dag utan surfning

Wow vilken härlig första dag vi har haft här 🙂 Dock så sov jag jättelänge.. Var så jetlaggad imorse så jag väcktes inte ens av att tuppen utanför skrek för fulla muggar hela morgonen. Hur jag vet det är ju för att Andreas berättade det när jag väl valde att vakna till liv runt halv 11 tiden haha! Vi missade ju såklart frukosten här på lampett så vi gick till ett ställe som låg typ 1 minut från oss. Det visade sig vara typ världens bästa frukost-ställe! Dom hade massor av smoothie-bowls, vanliga smoothies, avokado-toast, ägg och annat gott. Allt var vegetarianskt på menyn, så drömmigt! Vi rullade senare hem därifrån, det var så himla mättande.

Idag har vi inte haft någon surf utan det kommer vi igång med imorgon när alla har kommit fram som ska delta. Så vi har hyrt en varsin moppe och åkt runt lite. Till min förvåning fanns det massa mysiga butiker som sålde massa fina grejer. Köpte faktiskt klänningar och den söta lilla strandväskan som ni ser på sista bilden. Dock blev jag nog lite lurad för jag kan inte pruta, betalade 500 000 rupier. Det är alltså ca 300 svenska kronor. Kan ju inte kosta många ören att tillverka den.. Men aja, får se det som välgörenhet 🙂 Hatten som jag har på mig köpte jag snabbt på Dubai’s flygplats, kände att jag behövde en mindre sak som täcker ansiktet från den starka solen här i Bali.

PS. Har mailat 10 personer gällande La Point tävlingen, så kika er mailkorg!


Posted in: Bilder på mig.

You might also like

Caroline Roxy - Summer heat Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Josephine Qvist - USA UPDATE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *