HEJ!

Äntligen är vi framme på vackra Bali 🙂 Tog ju ett bra tag att flyga hit, och det kändes som att det tog extra lång tid när jag hade ett barn som sparkade på mitt säte exakt heeeela vägen från Stockholm till Dubai.. Blev även nypt och dragen i håret några gånger, ja tills personalen fick hjälpa till.. Även om det var ingens fel (måste vara superjobbigt att ha en sånt hyperaktivt barn) så tycker jag det skulle sitta på sin plats av flygbolaget med någon kompensation. Personalen och vi gjort en ”anmälan” iaf så får se. Men egentligen kvittar allt sånt, för nu är vi HÄÄÄR 🙂

Nu väntar 2 veckors surfning med Lapoint, sol, bad och bara ha det så himla rolig. Jag är så pepp!! Idag blir det dock inge party, vi ska ta det lugnt efter resan. Vi behöver koppla av bara. Jag ville bara uppdatera er lite snabbt innan jag hoppar in i duschen, så hörs vi mer såfort jag har mer material att visa er. Klockan är snart 18 här så solen kommer strax gå ner och då finns det inte så mycket att fota. Så ja, vi hörs imorgon! 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (27)

You might also like

Josephine Qvist - IDEALOFSWEDEN EVENT Josephine Qvist - GODMORGON Josephine Qvist - IBLAND BLIR DET INTE SOM MAN TÄNKT SIG Josephine Qvist - PODD DAGS!
 • Sassa

  Såååå underbart stötfångare åka runt så ❤️ Värmen är underbar

  Vaknade med fruktansvärd dödsångest idag 😥😓. https://nouw.com/sassabassa/dodsangest-idag-33983776

 • Sandra

  Skönt att vara framme! Jag väntar super mycket efter att veta vem som vann la point. Du skrev att det skulle komma info den 8de! (Håller alla tummar och tår nämligen)

 • Julle

  Eeeek jag förstår verkligen båda sidor av ”flying with kids”, var (är) precis som du inte helpepp på barn innan och varit med om flertalet gånger på resor där barn gjort det lite oskönt. Å ena sidan så blir man frustrerad för man tycker det stör, sen får man dåligt samvete för man vet att föräldern måste vara 100 gånger mer stressad och slutligen stackars unge som är hyper (möjligen sockerstinn) och ”inlåst” i en supertråkig miljö. Haha jag fasar lite över den dag jag måste sätta mig på ett flyg med min son, vet ju att det går att underhålla en unge under de 2 timmarna det skulle ta att flyga hem till Svea men hallå jag är ju flygrädd själv! 😂🤦🏻‍♀️ Skönt att ni är framme iaf, njut av semestern och förhoppningen av en barnfri resa hem igen

 • anonym

  Vadå såklart föräldrarna har ansvaret. Är det här en gratis resa för dej.?

 • Malin

  Öööe så äckliga madrasser på solstolarna.. där skulle jag aldrig vilja lägga mig 🤢

 • Lisa

  Läs på:

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Ql08V4/paradiso-for-svenska-turister–men-ett-helvete-for-djuren

  https://www.aftonbladet.se/resa/resmal/asien/indonesien/article12652024.ab

  Plus all plast i haven och på stränderna. Är det verkligen så svårt att läsa på innan du stödjer ett sådant land? Då kan du lika gärna åka till Syrien.

 • Josefine

  Tycker snarare det är förälderns ansvar, inte flygbolagets. Gjorde inte mamman/pappan nånting? 😕

  http://nouw.com/sjosefine

  • alexandra

   Vi anmälde inte mamman eller barnet, en anmälan görs när en passagerare får sin resa ”förstörd”. Vi försökte prata med mamma och barnet men tyvärr funkade inte det. Vi vet att det inte är mammans fel, hon behöver inte kompensera oss utan det gör flygbolaget. Hoppas du förstår 🙂

 • Diana

  åh men vad kul !! Hoppas ni får det trevligt därborta och surfa på nu 😀 Ser fram emot alla härliga bilder som kommer dyka upp här mellan vågorna 😛

 • E

  Gjort en anmälan? Till vad då? Och om ett barn är störande så säger man väl ändå till föräldern som får säga till sitt barn. Så får väl barnet sitta i förälderns knä bäst den vill eller inte för att inte störa andra. Jobbigt, ja visst, men en anmälan kan man väl inte göra bara för att barn är barn…

  • alexandra

   Vi anmälde inte mamman eller barnet, en anmälan görs när en passagerare får sin resa ”förstörd”. Vi försökte prata med mamma och barnet men tyvärr funkade inte det. Vi vet att det inte är mammans fel, hon behöver inte kompensera oss utan det gör flygbolaget. Hoppas du förstår 🙂

 • Ekho

  Vadå för anmälan? Att ett litet barn störde dig?
  Då säger man väl till barnet eller hens föräldrar?

  http://nouw.com/ekho

  • alexandra

   Inte anmälde vi henne eller barnet haha, utan att vi ska få kompensation då vi betalade extra för våra platser. Vi försökte säga till barnet och föräldern men hen kunde inte göra så mycket då barnet var hyperaktivt.

 • Anonym

  Vi vet ju alla hur Kissie fungerar. Att hon anmäler pga ett barn säger allt om henne och därför ska hon inte skaffa barn själv!
  Hon får gratis resor och mat hela tiden och dra med sin ”pojkvän” men sedan gnäller hon ändå hela tiden. När ska människan någonsin landa på jorden?!

 • Lisen

  Alexandra…det är väl knappast flygbolagets fel att ett barn stör dig på flygresan? Vad tänker du att flygbolaget ska göra? Det är helt och hållet föräldern till barnet som har ansvaret….och ingen annan…å nej man får inte kompensation för att barn är störiga.

 • Paula Smilee

  Alltså jag fattar inte föräldrar som inte håller koll på sina barn eller säger till när dom håller på. Ja jag fattar barnen blir uttråkade men herregud finns massor med saker att sysselsätta dom med under tiden ! Ugh.. Kul det ser ut iallafall ! 🙂

 • Jennifer N

  Heej, synd att höra om din jobbiga flygresa. Förresten Alexandra, vad hände med tävlingen om bali? När går du ut med vilka 10 som gått vidare? 😊😊

  • alexandra

   Jag har mailat 10 personer IDAG 🙂 Så kika om du fått mail från mig, annars har du tyvärr inte vunnit 🙁 Men det kommer fler tävlingar såklart! <3

 • Sassa

  🚫Jag har ångest men ör inte dum i huvudet 🚫 Jag var fånge i 3 månader🚫
  https://nouw.com/sassabassa/jag-ar-psykiskt-sjuk-men-inte-dum-i-huvu-33991924

 • Sandra

  Anmäla för att flygresan blev förstörd! Hahaha…..jisses.
  Ja hon har det tufft Kissie…stackaren. Får resor mm gratis men sedan gnäller så fort inte allt varit perfekt. Stackars lilla Kissie….livet är svårt.

 • Linsan

  Hoppas du blir lika förälskad i Bali som jag blev förra sommaren/hösten. Vill sååå gärna tillbaka dit… (Var dock tokförkyld halva tiden jag var där så det blev inte så många utflykter runt på ön som jag hade velat. Blev smittad av taxichauffören på väg till flyget innan vi åkte dit, så typiskt…)
  Var så klart med i din tävling men har inte kollat mailen än (har inte så stora förhoppningar på att jag vunnit, det var ju ”några” som tävlade 😉
  Ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *