Idag träffade jag och Leonora en representant från Depend som vann auktionen som gick till förmån för Barncancerfonden. Jag är så glad och rörd över detta och det är fanatiskt att vi kunde arbeta ihop för att hjälpa forskningen mot barncancern ♥ Vi gör alla det vi kan och jag valde att använda min plattom för att förhoppnings kunna göra lite skillnad. Och jag vet att barncancerfonden gör extrem stor skillnad! Sen är det så kul att Depend vann, vi kommer göra en skitbra kampanj som förhoppningvis gynnar alla. Men jag är ganska säker redan nu på att det kommer bli hur bra som helst, depend har massa fina produkter som jag redan har använt i flera år. Jag växte upp med depend i Åhlens hyllan, har köpt både nagellack, lösnaglar och fransar från dom 🙂

alexandra kissie Nilsson barncancerfonden

Posted in: Bilder på mig.

You might also like

Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Caroline Roxy - Blondie Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *