Hej! 🙂

Nu är jag hemma igen efter en rolig dag. Först var vi och hejade på Leonora som hade skolavslutning, det var så fint och jag blev lite tårögd när jag såg dom sjunga. Det var så fint och hon växer upp så fort ♥ Efter skolavslutningen åkte vi till Barncancerfonden (mer om det i nästa inlägg) följt av ett event hos Ideal of Sweden. Dom hade hyrt en del av BERNS och dekorerat såååå fint. Det osade sommar där uppe, det fanns fina ballonger, massa blommor, frukt, goda drinkar och stämningen var fantastik. Ideal of Sweden har lanserat sina nya skal för sommaren och dom är såååå fina! Ska faktiskt visa er dom senare här på bloggen, älskar samtliga skal! 😉

Efter eventet åkte jag och fixade naglarna (blev korta vita, så fräscha) och nu är vi hemma igen och ska fixa lite. Skippar faktiskt nästa event, känner att jag måste prioritera jobb, träna och packa i lugn och ro.  Minns faktiskt inte när jag senast tränade om vi räknar bort yoga-passet jag hade i Rhodos. Men det är inte så konstigt att jag inte har hunnit träna, har ju jobbat som en dåre och varit sjuk. Men det ska bli riktigt skönt att få röra på kroppen och lyfta lite vikter 😉 Vill ju bli stor och stark!

    

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *