Hej på er!

Alltså wow vilken morgon jag har haft.. Först hade jag ett skypemöte med https://se.workoutempire.comWorkout Empire om min kollektion. Den kommer bli sååå snygg. Har faktisk fått skisser, vill ni se dom? 😉 Sen efter mötet hade jag möte i stan för jag har nämligen blivit uppbokad för ett superhäftigt jobb som passar mig hur bra som helst, så peppad på detta!! Jobbet är i höst och jag avslöjar vad det är såfort jag kan såklart. Direkt efter mötet åkte jag till Elisabeth för att fylla på fransarna lite, tyvärr hade ganska många lossnat så hon fixade iordning mig igen ♥ Henne kan man lita på!

Ikväll vill jag fira dagens fantastiska möten och nyheter och det ska jag göra tillsammans med Nelly som bjuder in på fest. Så skoj, ska börja fixa iordning mig redan nu för vi blir upphämtade med bussar klockan 5 redan!

Här har ni skisser på hur mina träningskläder ser ut just nu 🙂 Inte klart än, har bett om justeringar och det är lite annat som ska fixas. Luvan är inte inte alls så tight tex, men det är svårt att fånga på bild. Men jag är så peppad så det finns inte! Jackan ska troligtvis komma i en till färg och lite annat smått och gott, men jag är så nöjd. Och om ni tittar noga ser ni att det ligger en iPhone vid byxan 😉 Det är nämligen plats för den där, samt kort och nycklar. Smart va? 🙂 Berätta, vad känner ni?

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (47)
 • Angelic

  Verkligen Älskar byxorna och toppen med volanger och även den högst upp till höger med den snygga ryggen!
  Jag är gravid och ska få barn när som så när din kollektion kommer ut är jag redo att börja träna!
  (Även det andra var snyggt!!)

 • Victoria

  Jättefint!! Kreativt, nytänkande och fint färgschema! Hade önskat någon kanske mer ”yoga:ig” tröja då jag inte känner mig riktigt ”där” än med magtröja men fortfarande vill va fin på gymmet utan att det är superkort/tight heh. Bara en tanke!

 • Bunny

  Gillar jackan, hoppas den kommer i svart! 😀

 • Josefine

  JA GÖR EN FICKA TILL IPHONE!!

  Jag gymmar varje dag och har gjort det i flera år. Har alltid med min iPhone + hörlurar. Kan inte röra på mig ordentligt när jag har en sån ”hållare” runt armen för mobilen, så nu placerar jag alltid mobilen i min bh… Vet även att dem jag tränar med hade älskat om det kom ut leggings med en ficka till iPhone.

  Fattar inte varför denna idé inte är vanligare då så många lyssnar på musik till sin träning

 • Kasandra

  Träna du fortfarande?

 • Caloveline

  Så jävla snyggt Alexandra!! ÄLSKAR hoodien, omg ska lätt köpa det o ha som idrottskläder nästq år. O träningsbyxorna med volanger är så söta, o ja gör en ficka så man får plats med mobilen! Får aldrig plats min mobil i någon utav mina fickor
  http://Www.caloveline.com

 • Josefine

  Roligt med jobb man verkligen brinner för! 🙂

  http://nouw.com/sjosefine

 • Nina

  Superfint!

  Men, sömmen nere vid fiffi, ska den vara så??? Personligen hade jag gillat utan sömmen där 😉

 • C

  Supersnyggt, och det känns verkligen som din stil! 🙂

 • Lotta

  Snygt! Men undrar om träningstudio tycker det är okej att visa upp magen? Några ställer är inte det lov. Ursäkta min dårliga svenska, norsk tjej som forsöker skriva på svenska 😇

  • alexandra

   Ja det är OK att visa magen, det är upp till var och en. Men man visar inte så mycket mage i dessa kläder, toppen kommer typ möte byxan 🙂 Planen är att man endast ska visa någon cm.

   • Hanna

    Är det endast smala kvinnor o tjejer som är målgruppen i o med tighta magtröjan? Borde du inte skapa träningskläder för de personer som försöker gå ner i vikt via gymmet som också vill känna sig lite fina?

   • Lotta

    Kul, tack snälla for svar! 🙂 Det jag tenkte på är att det på tex Sats er regler som sejer mycke skin/hy man får visa upp. Några gym skjer även att man inte får ha singlet! Nånting om at man svettas och så, och att det är ohygienisk, men om det bare är någon cm så är vel det okej ändå (även om man skulle tycka at det är fel at dom ska bestemma vad man vill ha på sej). Jag tycker anyway at skissen är supersnygg och hoppas du får succee! Om de sälgs utanför Sverige, så kanskje jag testar på! Lycka till 💫

 • Cecilia

  Supersnyggt på din supersnygga kropp 😄👌 men tyvärr jag som inte har en platt mage skulle aldrig köpa jackan/tröjan – om det vart längre modell skulle jag nog garanterat slå till 😄

 • EWA

  Jag har svårt med ballongarmar och volanger vilket bara är i vägen samt obekvämt, håller med några att överdelarna är alldeles för korta. Alla som tränar är inte redan vältränade + att många gym förbjuder typ bh-tröjor. Även sömmen mellan benen ser illa ut.

  Men vad fasiken, kör på! Du måste ju börja någonstans och en iphoneficka var kreativt tänkt, det behövs helt klart!!!

 • Jennie

  Sömnen där nere är verkligen fult. Skull aldrig bära något sådant.

  Sömnen på sidan hade kunnat vara en sådan ”rum lyftning sömn istället som tjejer vill ha. Gärna n ficka för IPhone på byxa, samt nyckel ficka.

 • Paula Smilee

  Så himla fina färger ! 🙂

 • Caroline

  Sååå fint, färgerna och för att inte tala om volanger! I loove!

  Dock instämmer jag med föregående kommentarer, många av oss är inte bekväma att visa mage. Skulle vara guld med ett längre alternativ med. Något för alla! 🙂

  • alexandra

   Man kommer inte visa magen, toppen kommer möta byxan 😀 Så man visar bara någon cm när man har på sig kläderna ihop 🙂

   • Lina

    Fast vissa vill nog antagligen inte det heller. Jag vill inte det för det skulle se förjävligt ut och det skulle hänga ut valkar. Som vissa skriver så är inte alla som tränar smala och vältränade än. Borde som sagt finnas längre alternativ också.

 • Pia Widlund

  Jättesnyggt, nu väntar vi bara på att få handla!

 • Eva

  Fina kläder och färger men i realiteten är det nog en liten grupp som tränar i kort topp. På mitt gym är det dessutom inte tillåtet. Samma med jackan, fungerar maj-aug, sen blir det kallt med bar mage ute.
  Kanske en loose-top i tunnt material att ha över bh-n?

 • Frida

  Som designer tycker jag att det är sjukt kul att du tidigare sagt att du skall göra ”allt själv” Men du har nu ”fått skisser”? Du gör alltså inte ens skisser själv? Haha. Jaja.. kul att du får en egen kollektion men förstår inte varför du måste försöka provocera fram reaktioner, som min… haha

 • H

  iPhone-ficka??? Svårt träna med en hård mobil nära kroppen… sedan så behöver man väl inte mobilen under den timme man tränar? Lämna mobilen inläst o skåpet – garanterar att man klarar sig utan den.

 • Cecilia

  Älskar allt! Så pepp på lansering 🙂

 • Jennifer Platen

  Kommer med både ris och ros.
  Först och främst, kul med lite innovativt tänkande kring volanger och liknande, även fina färger. Hoppas på att byxorna är höga och inte låga!
  Däremot ser sömmen inte bra ut mellan benen på byxorna (dock tror jag säkert den kommer vara mindre synlig i verkligheten) och dessa midjekorta tröjor, har vi inte tröttnat på de nu? Passar ju inte ens hälften av alla som tränar då många inte vill visa så mycket hud – på grund av att de inte trivs i att visa så mycket hud av diverse olika anledningar. De borde göra en hoodie som är längre också.

 • Cecilia

  Nya fula träningkläder du inte ens själv skissat som du påstod att du skulle göra alltså en hel kollektion HELT SJÄLV! Oj då vad hände?! Joo alla andra gör arbetet för dig. Du har blivit så fet också Kissie endå mobbar du andras utseende fortfarande du som är så kropsfixerad och sen gör du magkorta tröjor.. Suck..

  • J

   Och du verkar inte vara ett undantag med tanke på hur du uttrycker dig. Jag får lite högstadievibbar av att läsa ditt inlägg. När ska folk börja förstå att vikten är väldigt oviktig?

 • Ceccan

  Jag gillar inte kontrastsömmar 🤷🏻‍♀️ Speciellt inte den vid vaginan. Har alltid cameltoe i leggings och inget jag vill framhäva. MEN OMG VOLANGERNA. ALLTSÅ PLEAAAASE se till att det finns tillräckligt för jag MÅSTE HA DEM!!!!!!! 😻

 • Ann

  Va kommer priserna ligga på å vart kommer dom säljas? 😊

 • Feedback och önskemål:)

  Jag tror att kollektionen kan bli superbra för designen är riktigt fin och lite annorlunda. För att jag ska köpa den önskar jag dock att tightsen antingen är sömlösa med kompressionsmaterial alternativt att sömmen löper på utsidan istället för insidan. Träningskläderna ska självklart vara snygga men funktionen är för mig som konsument det absolut viktigaste. Workout empire tar trots allt rätt bra betalt för sina kläder och då bör dessa saker tas i beaktning för annars kan man lika gärna lägga på 200-500 kr extra och få ett par från Skins eller X2U som håller högre funktionalitet och därmed hållbarhet.

  Sist men inte minst är fickor alltid ett problem så det är bra att du tänker på att få plats med mobilen. Jag skulle dock inte stanna där då det blir jobbigt att ha en ficka fylld med nycklar, kort, mobil osv. Eftersom du ändå har volanger på både topp och tights så kan du säkert addera ytterligare en dold ficka där.

 • Livi

  Väldigt likt Kenzas färger osv ..

 • Petra

  gud vad snyggt!!!!

 • Sophia

  Åh byxorna och toppen med volangerna! Allt är toppen fint 🙂

 • daii

  Ser riktigt fint ut!😍 Jackan är så snygg(!) men undra hur den hade sett ut om man la på lika mkt mudd(heter det så?) till i midjekanten? Så att den även hade gått att använda till kortare/lägre byxor, tycker inte det går att hitta nån sådan typ av jacka med mudd som sitter åt o blir lite figursytt och tycker det är så snyggt när det sitter så. Alltså just då att den inte behöver sluta som i en cropad jacka. Tycker också det hade varit sä snyggt om den gick att ta fram i en blågrön teal färg, utan att gå för mkt mot grönt eller blått utan lite mer stålblåttgrått aktigt. Aja bara lite önskar tänkande😊 Så glad för din skull för det här, hejja!😄

 • Tove

  Vet du ungefär när den här kollektionen kommer ut, den var ju bara så himla fin!?😍

 • Tess Days

  magiskt snygga kläder! Vill ha tightsen och toppen med volanger mest men älskar alla plagg, både design och färgskalan!!

 • Louise (30år)

  Åh, så fina kläder men inget jag skulle välja att ha på mig mer än tightsen kanske då jag så gott som alltid tränar ute och inte hade velat ha magtröja/bh de månader då det inte är högsommarvärme, dvs. 10 månader om året i bästa fall. Går det inte att göra topparna även i längre modell så att även vi som är lite frusna eller inte bekväma med att visa magen kan använda dina kläder?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *