NLY man party

Vilken fantastisk kväll med Nelly och härliga vänner. Vi blev upphämtade med bussar på TC som åkte ut med oss till Nacka (ish) där en stor villa väntade oss med goda drinkar, mat och fruktspätt. En pool dekorerad med massa leksaker fanns också och fina kläder från nellys hemsida. Hittade faktiskt en snygg Hawaiiskjorta till Andreas som jag tror han skulle vara skitsnygg i! 🙂

Dock känner jag mig supertrött så det blev en tidig kväll för min del. Ska göra i ordning lite här hemma nu och packa om resväskan, imorgon är en fullspäckad dag igen. Leonora har skolavslutning på morgonen, sen förbi barncancerfonden, följt av event och möte, nageltid sen dags för event 2 och sedan jobba.. Herregud, hur ska jag hinna med allt?

Ps. Sorry blev bara mobilbilder från ikväll hehe..

 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (19)

You might also like

Josephine Qvist - IDEALOFSWEDEN EVENT Josephine Qvist - GODMORGON Josephine Qvist - IBLAND BLIR DET INTE SOM MAN TÄNKT SIG Josephine Qvist - PODD DAGS!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *