Detta är vår sista dag här, imorgon åker vi hem igen. Försöker njuta så mycket som jag bara kan, hörde att det var kallt hemma? Men sheer up, när vi kommer hem blir det visst hela 24 grader. Vi tar med oss solen och värmen verkar det som, snällt va? 😉 Såhär går jag klädd idag, bekvämt men ändå påklätt. Tycker om att ha finare ”strandkläder” och lägga till lite smycken. Det gör så mycket för ens look tycker jag. Skorna kommer från min väns butik www.magicsteps.se

Vi har haft lite otur, vi skulle nämligen igår iväg på utflykt till en ”Secret beach” med en ledare, men han blev sjuk. Samma person skulle hålla i en hike idag, men tyvärr är han fortfarande sjuk. Men istället för att vi ska ligga och lata oss tänkte vi faktiskt bege oss ut på en liten hike-tur själva. Det är stora klippor precis utanför vårt rum så vi tänkte snart börja promenera lite. Perfekt sätt att få färg och röra på sig!

Ps. Jag kommer länka alla kläder jag har haft på mig snart, så får ni rabattkod också.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (29)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *