Lady in red

Inlägget är i samarbete med VING

Hej vänner! Åh vad vi har det bra här på Casa Cook, vill typ aldrig åka hem hehe.. Igår hade vi en riktig mysig kväll på hotellet, vi drack goda drinkar vid poolbaren följt av 4 rätters middag. Maten här är så god! Drinkarna också 😉 Sen är personalen så himla trevliga, det säger jag inte för vi har ett samarbete utan för dom är det. Dom är så omtänksamma och har alltid stora leenden, det gör så mycket tycker jag.

Idag tänkte vi variera oss lite så vi har hyrt en 4-hjulning som ska ta oss till Rhodos City. Så kul! 🙂 Tar ca 30-40 minuter dit enligt Google Maps så det känns lagomt. Vi tänkte se lite annat under dagen, kanske hitta en fin strand på vägen och shoppa lite. Låter härligt va? Så kommer först uppdatera er ikväll då vi är borta hela dagen. Men ni klarar er, och kan ni inte hålla er finns jag ju såklart på insta-storys där ni kan se mer.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *