TACK!

Jag vill verkligen säga ett jättestort GRATTIS och TACK till Depend Costmetic som vann min välgörenhetsauktion till förmån för Barncancerfonden! ❤

Vi satte målsättningen på att få in 100 000 kronor till Barncancerfonden trots att vi alla visste att det skulle bli väldigt tufft att göra ett sånt här initiativ så nära inpå sommaren. Men det var enda tillfället som det inte krockade med andra planeringar för mig, Tradera och Barncancerfonden och vi valde att ta den. Flera varumärken och företag har hört av sig för att hylla initiativet och berättat att de inte har budget kvar för detta just nu men gärna är med om det dyker upp igen, så det känns otroligt roligt att varit initiativtagare och jag hoppas andra influencers vill hjälpa till i kampen. ☺

Till alla er som hjälpt till att sprida detta både via sociala medier, till era vänner och alla andra sätt vill jag säga ett enormt Tack!

Jag är så otroligt glad att vi tillsammans lyckats dra in hela 104 500 kronor till Barncancerfonden och forskningen för att rädda fler barns liv!

Tillsammans gör vi verkligen skillnad, och det är verkligen inte sista gången jag gör det här!

Massor av kärlek, Alexandra

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (15)
 • Cat

  Fan vad mysigt! Även om jag inte har något med det att göra är jag sjukt stolt över att du gör det här <3

 • Jenny

  Du är så fantastisk! En underbar förebild! Tusen tack för intiativet 💛💛💛💛✊

 • Anonym

  Du kanske skulle skrivit ett tack personligen direkt till dem det gäller och inte på din blogg. Men allt för uppmärksamhet såklart.
  Som vanligt. Du borde gå i terapi och jobba på dig själv för det lyser igenom att du hela tiden måste ha bekräftelse och beröm. Du är inte bättre än någon annan bara för att du är Kissie. Inse det.

  • Elina

   Men hur vet du att hon inte har skrivit till dom personligen??
   Och jag förstår inte varför du klankar ner på henne som arrangerade det här för en bra orsak? När hon skriver om det på sin blogg får det ju även oss läsare att uppmärksamma sjukdomen…

  • Fri

   Men heeeeerregud……. Hon la ju tidigare upp ett inlägg om denna auktion så det är väl då SJÄLVKLART att hon vill göra en uppföljning till oss läsare.
   Vad vet du om hon inte redan har eller ska tacka personligen?

   Vad är problemet för vissa som ständigt bara ser fel i ALLT Alexandra gör, inte ens en välgörenhet kan hon göra rätt i era ögon. Hur mår du själv kan man undra, Alexandra har inte påstått att hon är bättre än någon annan och tro fan inte att du heller är det.

   • Anonym

    Har du kommit på ett nytt namn nu igen? ”Fri” var ju smart av dig. Du fick tänka många minuter. innan du kom på det. Men du tycker att det är mer personligt att kalla sig så. Antar du är Andreas eller Kissie själv som svarar för de brukar ju göra det för att försvara sig.

    • Fri

     Vad babblar du om? Jag nickar alltid Fri, du vet… som Frida? 🤔
     Stör det dig att det faktiskt finns folk som försvarar idioter som dig? Vad gör du ens här inne om du bara är här för att vara bitter? Man märker att du inte mår bra genom att kolla hur du skriver…. Ut i värmen med dig och skaffa dig några vänner.

  • Fri

   Och hade hon inte skrivit något om det hade hon väl antagligen fått skit för det också? Man kan visst aldrig göra vissa utav er nöjda va?

 • Anonym

  Ps. Vad är detta att skryta om förresten? En viss summa pengar till barncancer fonden är jätte bra. Men vi är många som skänker varje dag till cancer mm och behöver inte skylta med summor eller annat.
  Vi bara gör det. Och det är skillnaden mellan oss vanliga och de som måste visa sig vara duktiga. Jag har skänkt minst 100 000 till cancer foskningen men skriver inga rubriker eller abnat om det. Varför skulle man ens behöva göra det?

 • Paula Smilee

  Oavsett dom tråkiga kommentarerna & folk som alltid ska gnälla över ett och annat så tycker jag att det var jätte fint gjort av dig ! 🙂

 • Abra

  Riktigt riktigt bra Alexandra!! Härligt!

 • Topless

  Det är bra att du vill hjälpa andra. Du är en snäll person.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *