Startade dagen med yoga

Inlägget är i samarbete med VING

Vilken perfekt start på denna morgon! Vi hade bokat in oss på ett yoga pass här på hotellet, en timme hade vi lektion med en superduktig och trevlig lärare. Jag är ju väldigt stel men det är ju just därför jag behöver köra yoga, så mina muskler får täjas ut och bli smidigare. Vi fick även göra övningar tillsammans jag och Andreas som ni ser på dom 2 sista bilderna. Väldigt roligt men också utmanande. Ska försöka göra några av dessa övningar sen när vi kommer hem också så vi kan hålla oss friska tillsammans.

En del utav upplevelsen här på Casa cook är just att du kan aktivera dig även under resans gång. Finns allt från yoga, pt-pass till hiking och cykling 🙂 Vi har ett pt-pass inbokat efter detta faktiskt, dock kommer jag ta det lite lugnt då jag fortfarande inte är 100 % frisk än. Men Andreas är pepp, så han ska köra all in! Tycker jag han gör rätt i, han älskar att träna under semestern. Igår var han och cyklade också, jag är sååå ledsen jag missade det för jag älskar ju att cykla. Men behöver ta hand om kroppen.. Andreas berättade iaf att det var underbart och att dom fick se så mycket vackert. Dom åkte i en härlig liten grupp och hade en ledare med sig. Visst låter det hur fantastiskt som helst?

Efter pt-passet blir det en välbehövlig lunch och sen slapp i solen. Kommer behöva jobba lite på datorn men det gör jag från solstolen sen 😉 LYX!

Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *