Det går verkligen upp och ner med rösten, ens stunden kan jag inte säga ett ord typ och nästa kan jag nästan prata som vanligt. Sen när jag tror jag börjar kunna prata igen babblar jag ju på som vanligt vilket resulterar i ännu mer slitage på halsen. Suck.. Det är så svårt att hålla tyst. Älskar att prata 😉 Andreas verkar dock njuta av tystanden, det är inte många minutrar under dagen jag inte pratar..

Jag har iaf varit duktig att inte bada fast vi har världens mysigaste (och privata) pool på vår tomt. Men jag var tvungen att ta några bilder med min baby unicorn haha! Visst är den söt? Stackarns Andreas fick kämpa ett bra tag innan den vart uppblåst, tyvärr kunde jag inte hjälpa till då jag ändå är så pass sjuk som jag är. Tror inte mina lungor hade pallat det..

Vi tänkte ju såklart filma en vlogg härifrån, det är dock inte det enklaste nu när jag inte kan prata.. Försöker komma på någon bra lösning, det står mellan att Andreas får sköta snacket eller att jag har subtiles. Vad röstar ni på?

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *