Framme i Rhodos

Inlägget är i samarbete med VING

HEJ!

Förlåt för jag inte har bloggat men jag har varit jättesjuk dom senaste dagarna medan vi har varit på resande fot, sjukt jobbigt. Det är ju inte direkt optimalt att flyga när man helst av allt bara vill ligga i sin egna säng och knapra alvedon hehe.. Vi var ju 2 dagar i Kalmar för att Andreas var där på jobb innan vi åkte vidare. Han jobbar ju med ett bolag som heter Nallebudet, det är som att skicka rosor fast med nallar istället. Så smart!

Men men, nu är vi iaf äntligen i Rhodos och har checkat in på vår underbara svit på lyxiga Casa cook som är ett koncept skapat av VING. Det är ett superlyxigt hotell där man får egen pool eller deled med sina grannar (beroende på vilket rum du väljer), det är bohemiskt, lugnt och väldigt vackert. Jag kommer visa mer från hotellet såfort jag har tagit fler bilder. Vi landade sent igårkväll och tog inga bilder då, var för trött. Men personalen var underbara, dom serverade oss frukt och smörgåsar för vi missade middagen.

Idag ska jag försöka ta det lugnt och få tillbaka min röst (tappade den på vägen från Kalmar till Rhodos haha). Imorgon har vi bokat in ett PT-pass så hoppas jag mår bättre då. Annars får jag heja på Andreas medan jag solar, det löser sig oavsett hur det blir 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *