Grattis mamma!

Hej vänner. Blev ingen bloggning igår för jag har lyckats bli sjuk.. 🙁 Så himla typiskt precis innan vi åker, men spelar jag mina kort rätt kanske jag hinner bli bättre innan vi åker. Gäller att vara optimistisk ju. Imorgon drar vi till Kalmar för Andreas ska jobba, så jag kan passa på att krya på mig på hotellet. Det enda jag ska göra är att fixa fransarna där, men det kräver ju inte mycket energi hehe…

Men igår fyllde mamma jämnt samt det var mors-dag så det var bara att bita ihop. Men vi hade det så mysigt! 🙂 Mamma och familjen bjöd på smörgåstårta (det är ju så löjligt gott) följt av 2 sommarfräsha tårtor och massa bubbel. Andreas hade ordnat dom fina ballongerna i bakgrunden och dom vackra blommorna, allt i rosa. Älskar både rosa och ballonger löjligt mycket 🙂 Tänk att en sån enkel grej kan göra vuxna så löjligt glada haha. Av mig fick mamma en tjej-weekend i valfri ort i Europa, hon valde Italien. Så dit ska vi åka efter att jag har kommit hem från Bali. Så kul det ska bli att få riktig kvalitetstid med min älskade mor.

Nu ska jag koka lite vatten med ingefära och citron, ta en alvedon och jobba lite på datorn. Har ETT möte men sen ska jag vila, vila, vila innan jag packar resväskan. Wihoo snart befinner vi oss på lyxhotell i Rhodos, längtar! 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *