Dom glömde bort oss :(

Det känns ju nästan lite dumt att vi ska resa iväg nu snart när det är så fint väder här hemma i Sverige, men äsch. Det kommer så skönt att få hotellfrukost varje morgon och få lite miljöombyte 🙂 Det är ju på onsdag nästa vecka vi drar, eller ja vi åker på tisdag men det är för att vi ska till Kalmar för jobb.

Idag har jag varit på stan, planen var att jag och mamma skulle få våra fötter fixade och fina inför imorgon. Det är inte bara morsdag då, utan mamma fyller jämt! Men när vi kom fram till salongen hade dom ingen tid inbokad för oss, vi var inbokade imorgon fast jag ordagrant hade skrivit att det var idag lördag vi behövde tiden. Blev faktiskt väldigt irriterad när jag stod där och dom inte kunde lösa en annan tid för som sagt fyller mamma år imorgon! Men då dom inte kunde hjälpa oss fick vi gå där ifrån och underhålla oss med annat. Blev kaffe och shopping på stan.

Sen mötte jag upp Issa för lite fika i solen, vi satte oss på vau du ville och åt lite mat och drack alkoholfria drinkar med passionsfrukt i (mums). Nu ligger jag på balkongen och solar med älskling och hundarna, så himla skönt,

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *