Inlägget innehåller reklam

Nu är det snart sommar och jag har vissa rutiner jag gör för att känna mig sommar-fin 🙂 Nedanför ser ni det jag gillar att göra samt vart jag gör det.

1. Bokade tid hos Forma Vita för touch ups. Jag gillar den naturliga looken nu för tiden så när jag besöker dom vill jag göra små fix för att känna mig snygg och fräsch 🙂 Senast jag var där jämnade vi till mina läppar väldigt lite, vi la små mängder i kindben och haka för att få ”skarpare” och tydligare linjer i ansiktet. Ska jag göra fillers är det dit jag går, ingen annan får röra mitt ansikte haha. Dom är proffsiga och ger fina naturliga resultat.

2. Fixa håret hos Rapunzel of Sweden. Vi ljusare upp min hårbotten och bytte ut slingorna jag har i. Jag har nu inget löshår där bak, endast fram vid luggen där mitt hår har gått av. Sen klipper vi topparna och jag känner mig genast mer ”put together” 🙂 Älskar mitt korta hår!

3. Brun-utan-sol är ett måste för mig som inte kan bli speciellt brun. Dessutom är det skönt att slippa pressa i solen när det finns så mycket annat skoj att göra 🙂

4. Pedikyr hos fingers and toes. Nu under sommaren har jag på mig öppna skor, då vill jag ha snygga fötter. Så brukar boka in mig hos dom för att fräscha till fossingarna, det gör sån skillnad! Brukar göra det innan resor speciellt.

5. Fransar inför resan. Ska jag ut och resa vill jag ha fina fransar så slipper jag tänka på smink 🙂 Så skönt! Då går jag alltid till Elisabeth Bexter som befinner sig på Kungsholmen. Hennes fransar kan man lita på!

Bilder: Malin Göransson 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *