Vilken magisk kväll!

Wow vilken superkvalitet jag hade igår med Issa! Det var Plaza Kvinna som anordnade fest på Josefinas tillsammans med Bindefeldt. Vädret var fantastiskt och det kändes som att alla var på sånt gott humör, kul! Vi drack goda drinkar och minglade tills solen gick ner, då vart det faktiskt riktigt kallt. Så vi tog en taxi till Zupper där vi åt lite mat innan vi åkte hem igen. Perfekt kväll 🙂

Idag är det event igen men det är först senare mot middagstid. Innan det ska jag träna, ha ett möte och hämta Chloe från veterinären. Stackaren har fått ta bort tandsten igen.. Det är så svårt att hålla hennes tänder rena och fina. Försöker borsta dom lite då och då, hitta godis som hon kan gnaga på men hon är ju så kräsen. Hon tuggar inte på vilket godis som helst, men smutsig strumpor går bra. Haha…

Alexandra Kissie Nilsson Isabelle

Alexandra Kissie Nilsson event

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (15)
 • Sassa

  Sååååå fin kvinna. Vart är klänningen köpt?

 • Sassa

  Dom vill döda mig😭 pallar inte 😥. Att få en massa hat 😥😭 https://nouw.com/sassabassa/att-fa-en-massa-hat-hela-tiden-pa-social-33877176

 • Ekho

  Wow vilken fin klänning Alexandra! 😀

 • Elisabeth

  Åh vilka fina skor! Vart har du köpt dem? 😍😍

 • Daniela

  Jag har en liten tibetansk spaniel hane som hade ganska så mkt tandsten (huggtänderna helt bruna). Jag är sjukt nojjig över att söva min lilla bebis så jag började leta alternativ. Fick tipset om att köpa ”plack off” , vilket är helt naturligt (består av alger) och kan köpas på de flesta apotek. Det mjukar upp tandstenen så att det skraps bort när vovven sen gnagar på ben 🙂 eftersom min vovve likt din är väldig kräsen med ben var det nästa problem . Vi testade köp frysta märgben som finns jättebilligt på Ica maxi och vilken jäkla jackpott , det går nästan inte att få honom att sluta 🙂 iaf , algerna plus märgben Hr gjort att plutten knappt har nå tandsten kvar , nån liiiiten liten fläck här och där bara 🙂

  • alexandra

   Gud vilka bra tips, tack snälla köpa idag 😀 Blir dyrt/oroväckande annars att behöva söva ner henne och ha sig :/

   • Daniela

    Såg att jag stava fel ”plaque off ” heter det 🙂 vi ger honom ett mått per dag (måttet följer med). Eftersom det mjukar upp tandstenen så tar det lite tid , iaf räkna med 2-3 månader tills ni börjar se skillnad . vi har kört nu 6månader och är svinnöjda 🙂 jaa verkligen dyrt och jobbigt för vovvsing och matte 😅 denna lilla burken kostar ca 200kr och räcker 6 månader, winning! 🙂

 • Angelic

  Vi har också en liten chihuahua och jag var och kollade hans tänder för ett tag sen då han tappade en av sina framtänder.. (det är ju i rasen att dom får tandlossning lätt också) men fick tipset att ge morötter och gurkor för tänderna. Det är inte massa socker som dom går upp i vikt av och sen är det lite arbete för dom små liven att ta sig igenom 🙂

  Fin du är på bilderna 😘

 • Ofelia

  Vafalls, är inte Petré i karibien och surfar utan hemma och går han på Bindenfeltevent. Ur led är tiden. 😀

 • Cissi

  Tandsten beror ju på att man äter lite mycket kolhydrater. Vi använde färskfoder utan spannmål till vår vovve och han hade jättefina tänder utan tandsten! Dessutom bajsar de mkt mindre om de äter bra mat (kroppen tar upp mycket mer från maten och då finns inte lika mkt kvar på utvägen så att säga) ☺️ Många tycker det verkar äckligt med färskfoder men det är helt klart en vanesak, finns små korvar som man kan ha i en låda i kylskåpet. Ifall man har hundar som fiser mkt så beror det på att hunden äter för mkt proteiner. En liten sidenote sådär 😅 Det är mycket man kan påverka med rätt mat även för hundar 😀

 • Linn

  Hej !
  Jag vill tipsa om att köpa en tandstensskrapa för hund. Vår ena hund hade problem med tandsten och fick sövas hos veterinär för att ta bort detta en gång. Sen provade vi skrapan istället och det gick jättelätt att försiktigt skrapa bort det själv hemma när han var vaken. Plus för att det är mycket billigare också.

 • Calle Slåtteby

  Alla dessa Hundar överallt? Fy! Faaaaaaan!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *