Länge sen vi körde en #tbt eller hur? Jag vill titta och längta tillbaka lite till min favoritresa som var till Australien och Nya Zeeland med Andreas och han familj. Det var så himla härligt där och vi fick uppleva så mycket vacker natur. Kommer verkligen aldrig glömma känslan när vi landade i Queens town, vi vart alla helt tagna av hur vackert det var. På flygplatsen lixom!! Sen kommer jag inte heller glömma hur läskigt det var att åka i rondeller där.. Dom har ju vänstertrafik! Kändes flera gånger som att man sket i alla regler och korsade gator hur som helst. Det hände ju några gånger att vi råkade köra på höger sida, men då började folk tuta på oss såklart hehe.. Förhoppningvis förstod dom att vi var ett gäng turister som inte riktigt hade greppat hur trafiken fungerade.

Vet dock inte om jag kommer åka tillbaka any time soon.. Resan dit var ju fruktansvärt lång (nästan 30 timmar). Det gick relativt bra att flyga så långt men det beror nog på att jag har så lätt för att somna och gillar att underhålla mig själv med att jobba när jag reser. Är man lite mer rastlös än vad jag är blir det nog svårt att orka med ett sånt långt flyg hehe.. Men samtidigt känner jag också att vi hann med ”allt” när vi var där, vi var ju trots allt borta i över 3 veckor.

Nej nu ska jag till mr French för ett event med Mockberg!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *