Veckans planer..

Gud vad kul att så många är med i tävlingen till Bali! 🙂 Önskar jag kunde bjuda alla mina lösare på en resa, tänk vad mysigt det hade varit? Alla vi på en strand och har världens fest haha! Fast vi skulle behöva en väldigt stor strand, vi är ju en hel del..

Jag sitter på jobbet nu men ska pudra till mig lite, byta till klackskor och springa iväg på ett event. Min nyfunna vän Sophie Sarenbrant har fest ikväll för sin nya bok, ska bli så roligt! Sen förhoppningsvis ska jag orka träna efter det hade jag tänkt.. Blev så fruktansvärt mycket godis igår, blir typ illamående av tanken haha…

Måndag: Möte gällande mitt nya projekt, jobb, tid hos veterinären, följt av bokrealise på nosh & show.

Tisdag: Jobb och träning. Blir inte mer spännande en så..

Onsdag: Jobb, en stor kampanj släpps, fota med Malinoch träning!

Torsdag: Möte, träning, Chloé ska till veterinären igen och Mockberg-middag på kvällen.

Fredag: Barnvakt och Lets dance på kvällen.

Lördag: Träna, sola och packa väskan för Rhodos! Wiie!!

Söndag: Mamma fyller jämnt, partyyyy! 🙂

alexandra kissie nilsson event

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *