Vet inte hur många gånger jag har sagt att jag inte vill ha den här frågan, gud vad den är tråkig och tröttsam.. 🙁 Det känns som att många tjejer och kvinnor tar för givet att dom både kan fråga mig privata saker om min kropp och i värsta fall ta sig friheten att klämma. Ja, det händer alltså.. Gärna efter ett glas eller 2 ska det kommas fram och tafsas som att det vore fritt fram. Jag förstår verkligen inte hur folk kan få för sig en sådan sak? Jag vill inte att min kropp diskuteras, oavsett om jag har på mig fulltäckande kläder eller bikini. Jag ska få kunna ha på mig en bikini på stranden och på Instagram utan att bli kritiserad. Jag är bara jag, även om jag har op för några år sedan. Det var trots allt mitt val, ingen annans.

Fick en annan kommentar igår om att jag är fin, men ändå klämdes det in att jag uppenbarligen har gått upp i vikt sen några år tillbaka. Varför ska man klämma in något sådant? Det kan uppfattas så himla fel även om man menar väl. Så tröttsamt att det ständigt ska kommenteras, jag vill inte det. En komplimang är alltid trevligt såklart, men inte om den ska komma inlindad av granskning och jämförelse som kanske sätter igång otrevliga tankar hos mig och andra som läser den. Vi kvinnor verkar dessutom vara experter på att gå in på detalj-nivå i våra komplimanger när i ger bort dom. Varför inte bara kort och gott ”vad fin du är!” och låta det vara där? En analys om hur min viktkurva har sett ut dom senaste åren är inget jag har bett om.

alexandra kissie bikini

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (57)
 • Nara

  Jag brukar aldrig kommentera din blogg, men efter ett flertal irriterande inlägg så har jag fått nog.
  Varför skulle det vara något negativt att prata om din viktkurva? Det är väl inte negativt att gå upp i vikt, för det verkar som att du verkligen inte vill det. Du skrev att du får otrevliga tankar om någon snackar om din viktuppgång. Det är inte dåligt att ha lite extra fett på kroppen Kissie.
  En till sak. Varför är det ingen fara om man frågar vilken storlek du har på din tröja, men om man frågar om dina bröst så är det plötsligt för privat och pinsamt? Detta visar bara att du skäms över din bröstförstoring. Förstår inte hur man kan kalla sig själv för feminist när man inte kan snacka om bröst.

  • Lara

   Nara du driver? Feminism handlar inte om att kunna tala om sina bröst plus har folk rätten att inte vilja tala om sina privat delar om de inte känner sig bekväma med konversationens riktning. Utbilda dig själv innan du kommer hit med idiotiska ideer om vad något är.

  • anonym

   Du visar dina bröst i bikinis och urringat så då kan du svara på frågan. Trams. Mina är 80 c och? Larvigaste jag läst. Dubbelmoral.

  • Eriksson

   Nara- du är dum på riktigt. Blir riktigt förbannad när man ser folk som dig fläka ut åsikter på internet. Det är väl alltid negativt att prata om någons viktkurva om man inte är något av följande två alternativ:
   1- Dennes läkare, PT eller annan professionell man bett om hjälp,
   2- En tillfrågad människa.

   Sen har hon inte skrivit att det är fel att lägga på sig något kilo, hon skriver att det är fel att påpeka andras vikt. Just detta fallet var det en eventuell viktuppgång någon patetisk människa yttrade sig om. Var det kanske du själv Nara?

   Om hon VÄLJER att skriva ut storleken på sin tröja så är det samma sak som om hon VÄLJER att skriva ut storleken på sina bröst. Men det ena går INTE hand i hand med det andra. (Precis som om det skulle gå hand i hand att du är korkad, då är din katt även det)

   Hon säger inte att hon skäms över sina opererade bröst, hon visar upp dem och hela sin kropp med stolthet. Det gör inte vilken feminist som helst, men en som verkligen kämpar för rätt sak och emot sådana kryp som dig.

  • Madde

   Tyckte du skrev bra, Nara:)

 • Hanna

  Men varför lägger du upp bilder på dig i bikini om du inte vill ha reaktioner? Då kan du lägga upp bilder med vanliga kläder. Du lägger ju upp bilder för att läsarna ska titta på dom och uppmärksamma det som finns på bilden. Om du lägger upp en bild på dina bröst, vad tror du poppar upp i läsarens huvud?

  • Adina

   Men herregud, bara för hon lägger upp en bild där hennes bröst är mer tydliga betyder det inte att hon vill att alla ska kommentera om det jämt och sexuellt trakassera henne när hon är ute, hon bestämmer själv vad hon vill prata om eller inte, varför är det så svårt att förstå? man ska väl kunna klä sig hur man vill utan att alla ska kommentera om det, och om hon inte vill prata om sin vikt eller vill att man kommenterar om hennes vikt kan man väl bara respektera det, varför ska det vara så svårt? det handlar inte om det är något negativt eller inte, det handlar om att respektera när någon säger att dem inte vill prata om det. Vad har feminism att göra med ens jävla bröst storlek? är man inte feminist om man inte vill dela med sig av sin bröststorlek eller prata öppet om sina bröst eller? om någon lägger upp en bikini bild och någon frågor om ens bröststorlek, då bestämmer man väl själv om man vill dela med sig av det. Tycker det bara låter perverst och obehagligt att fråga något sånt till en främmande person

   • Hanna

    Fast varför lägger man ut en bild där fokuset ligger på brösten o sedan klagar på att man inte vill ha någon kommentar som handlar om kropp/bröst? Om du lägger ut en bild på dina fötter kommer ju folk kommentera om dina fötter, det är ju självklart. Det är ju hon som väljer själv vad fokuset ligger på. Och kissie lägger nästan hela tiden fokuset på hennes kropp

    • Adina

     Tycker det är en annan sak att lägga ut en bild på sina fötter och en bild där man visar sin kropp, där bröst ingår, och det betyder fortfarande inte att man behöver fråga om ens bröststorlek eller vill ha såna frågor. Hon har uppenbarligen inga problem med att vissa sin kropp men det betyder inte att hon vill ha såna frågor, hon bestämmer själv vad hon vill dela med sig av eller inte. Förstår inte varför så många i kommentarsfältet inte bara kan respektera det utan att behöva göra det till något större än vad det är

    • Ellen

     Är det på riktigt ett sånt samhälle du vill ha, Hanna? Där man måste skyla sig för att inte folk ska ta sig rätten att kommentera/tycka och tänka om ens kropp? Eller till o med sexuellt trakassera? Oavsett (Alltså OAVSETT det är det alla inte verkar fatta) hur bröst ser ut så måste man väl kunna lägga upp bilder på sig i bikini? Annars har vi väl inte kommit nånstans här i världen? Annars är vi inte längre än att man tar för givet att våldtäkt sker pga vad kvinnan har på sig. Det är inte mer okej för att bröst är stora/fixade eller hur de än kan tänkas se ut.

     Jag menar inte att du tycker att sexuella trakasserier är okej (bespara mig den kommentaren) men tänket är precis samma. Det är det som är det farliga.

     • Hanna

      Men hur långt ska det gå med denna kroppshets? Att man ska kunna lägga ut bilder på vad som helst och det ska respekteras. Ska det bli accepterat att lägga ut bilder på sina kön också för att stå upp för sin egen kropp utan att folk ska kommentera. Om jag inte vill ha kommentarer om min kropp så lägger jag inte ut bilder på den.

    • anonym

     Dubbelmoral från henne. Hon vill vi går in och skriver.

    • Eriksson

     Vad har Alexandras bikinibild att göra med OM någon lägger ut en bild på sitt kön? När någon lägger upp opassande bilder ska väl den personen få stå för det, inte Alexandra för att hon bär bikini, på stranden.

     Du är pinsam Hanna

 • Anonym

  Hahaha…Smart bild du valde till inlägget Kissie…. (NOT)
  En bils för att provocera din text ännu mer med att visa upp dina ”små pattar” och ”tjocka mage”.
  Men just det…du hade ju fått en kommentar över att du hade gått upp i vikt, och frågan om storleken på dina pattar. Självklart väljer du en sådan bild då. Smart….du tänker precis som en jobbig försäljare gör. Exakt.

 • Eli

  Bra inlägg! Du är jättefin Alexandra☀️

 • Annika

  Du är så vacker, klok & framgångsrik. Ta inte åt dig av kommentarer kring din kropp/vikt, försök att ”borsta av dem”. Stor kram

 • C

  …eh, but showing yourself with blood seeping through your panties is not personal?? I think you should get your head out of the sky.

 • Jenny

  Ja det verkar som att ens bröst är för allmänheten när man har implantat. Har samma problem. Bara för att man köpt dem betyder inte att andra har rätt att kommentera, fråga eller ta på dem för att stilla sin nyfikenhet..

 • ML

  Vill man ha många kommentarer på ett inlägg med bröst (opererade) och vikt är det ju 👍🏼 med ett inlägg med bikini… Och som fler har sagt; om det triggar dig att få kommentarer om ”viktkurva” kanske ovanstående bör undvikas..? Låter som du behöver hjälp med din kroppsippfattning för att kunna gå vidare till ”det nya svarta” = stark. Så skäll inte på läsare – jobba mentalt med vad/vem du vill vara som vuxen.

 • Kat

  Tycker du ser bättre ut nu än någonsin. Du ser trygg och självsäker ut, utstrålar ett lugn med en touch av stil. Ville bara säga det, som motpol till trista viktkommentarer. Allt gott!

 • Emma

  Det är lätt att utläsa en viss dubbelmoral i dina inlägg. Visst att man ska få visa upp sig i bikini om man vill men då får man också stå ut med vissa kommentarer. Rätt eller fel men så ser vårat samhälle ut. Sen kan det ju faktiskt vara så att de som frågar är genuint intresserade och kanske själva vill göra en op och tycker dina bröst är fina och vill ha likadana.? Inget att ta illa upp för..tror nog det grundar i viss osäkerhet hos dig själv?
  Men sen är det ju också så att du livnär dig på bloggen och eftersom du är en smart kvinna vet du också hur du ska tjäna mer pengar på fler klick.. provocerande och öppnar upp för diskussion bland dina kommentarer! Bra jobbat.

 • kajsa

  du hade ju ett helt pressteam med dig när du skulle fixa dem? okej att vilja privatisera, men säg då istället ”förr var jag öppen nu har jag ändrat mig”

 • Robin Larsson

  Jag håller helt med dig Kissie i allt det du skriver. Är helt förbluffad över hur skev vårt samhälle är och blir riktigt irriterad på att idiotiska och blåsta kommentarer som folk under detya inlägg skriver om det.

  1. Kissie ska kunna ha vilka bilder som helst på sin blogg oavsett om det är bikinibild eller inte. Utan att behöva bli kritiserad eller att folk ska påpeka att det endast läggs upp för att locka kommentarer.
  2. Hennes kropp och val med den är hennes. Ingen annan har ett jäkla dugg med det att göra, även om bilder läggs upp. Brukar inte du själv lägga upp bilder där din kropp syns i bild? Trodde väl det.
  3. Har du hat och åsikter att lämna, stäng av din elektronik och håll dig inne. Det är just du som får vårt samhälle att stanna upp i utvecklingen. Läs en bok eller något annat nyttigt så kanske din IQ stiger lite framöver.

  Kvinnor pratar om hur män, hur iq-befriade och respektlösa dom är. Men kvinnor är tydligen inte bättre. Jag trodde verkligen att det var så. Men här bland kommentarerna är beviset. Ni är av samma skrot och korn.

  http://www.konstenattvaramanniska.se

 • Micaela

  Vad fin du är! På alla sätt.

 • Johanna

  När du gjorde din sponsrade bröstoperation så tror jag faktiskt att du skrev hur många cc plus annan info och bilder?

 • Madelene Nilsson

  Hej, Alexandra! Känner mig träffad då jag vet att jag frågat hur mycket du lagt in. Anledningen till att jag frågade var för att jag själv skulle förstora brösten. Tänkte inte där och då på att det kunde tas emot illa då jag själv är väldigt öppen.

  Men jag vill be om ursäkt. Förlåt för att jag fick dig att känna dig obekväm.

  • Cissi

   Ville bara säga att jag tycker inte att du ska ha dåligt samvete för det. Alexandra hade ju själv pressen med sig när hon gjorde denna operation, där hon bla poserar med sina implantat i händerna, och har skrivit väldigt mycket om operationen. Så det är inte konstigt att man tar det som en självklarhet att hon är öppen med detta! Om man googlar så har hon svarat på denna fråga flera gånger, så googla så hittar du svaret på hennes egen blogg om du vill veta 🙂 Men iom att hon själv verkar ha bytt åsikt om det (vilken man självklart kan göra), så tycker hon av någon underlig anledning att de som inte tänker likadant som henne är väldigt oförskämda. Själv tycker jag att om man ändrar åsikt om det kan man ärligt bara säga det. Typ ”Jag vill tyvärr inte längre vara öppen med detta”, eller liknande. Hur ska man annars veta att hon inte längre är lika öppen med det som hon var förut 🙂

   • Eri

    Hahah asså, alexandra HAR ju sagt flertal gånger genom åren att hon inte vill prata om det, så kan du sluta grina runt i kommentarsfältet å va ett jävla rövhål?

 • Johanna

  För att folk är dumma i huvudet och lever i ett patriarkalt samhälle där kvinnokroppen är allmänt gods, till för att granskas och kritisera.
  Är så fasansfullt trött på dessa KVINNOR som inte kan ge en sjysst komplimang utan att göra det med armbågen, ”fina tänder, fast du har ju blekt dem”, ”fin hy, men du har ju smink nu!”.
  Bittra jävla apor är vad dom där, oavsett hur dom ursäktar sitt pissiga beteende.

  Haha lät argare än jag är 😉 kram på dig driftiga och begåvade kvinna!

 • M

  Bara skiiit i att!

  ..önskar att jag också kunde få lite fräknar i ansiktet, så fint. Har kollat in ”freckle-makeup” på tuben, men såg bara skitfånigt ut!

 • Lisa

  Dina bröst är sponsrade. Ingår det inte i avtalet med kliniken att ska ska svara på frågor?

  Du kan snacka om mens, men inte svara på vilken storlek du har på implantaten! Konstig människa!

 • Josefine

  Näe, fattar inte vad folk har med det att göra överhuvudtaget. Vill man ha precis lika många gram som du har eller vad är grejen?

  http://nouw.com/sjosefine

 • Diana

  Åh fina du, om jag någongång frågat något om dina bröst och du inte gillat det så ber jag såååå om ursäkt. Självklart menar jag inte illa och självklart är det dina bröst, din kropp och inget allmänt för alla. jag har frågat om op för att få info, tips iom att vi delar samma tankar inom vissa möjliga framtida beslut.

  Sen vill jag även poängtera att visst ska man inte kommentera någons vikt, det håller jag faktiskt med om. Men sen kan jag även tycka att vem säger att ”gått upp i vikt” behöver vara negativt? Varför är det alltid negativt att gå upp i vikt? En person som kämpat med det kan tycka att det är positivt, en person kan se finare ut med några pluskilon, det betyder inte att man är fet.

  Men sen handlar det väl snarare om HUR man kommenterar det kan jag tycka. Men det är MIN åsikt och du har en annan. DET måste respekteras.

  Jag ber ödmjukt om ursäkt om jag någon gång sårat dig eller klivit över gränsen.

 • Lotta

  Folk har helt enkelt inget vett längre. Förstår att du tröttnat på alla frågor om diverse grejer nu.

  Men vill önska dig en bra vecka iallafall.
  Kram

 • Sandra

  På allvar! Hur kan vissa tro på psyk-Amir?! Han ljuger i alla sin vloggar och överdriver hela tiden. Allt för uppmärksamhet och fler följare. Han är låt på sitt namn och nämner både sitt för och efternamn hela tiden. (Normalt? Sjuk…)Teater apa är bara förnamnet och man ser hur dåligt han mår! Små tjejer fattar inte bättre tyvärr!

 • Sandra

  ”Han slarvar bort sin korthållare hela tiden”, ”Han köpte en ny mobil för 11 000 kr i onödan när han kunde få en gratis på försäkring” (han kommer lämna in den nu efteråt den han slog med hammare på), ”Han kunde ringa sin mamma trots trasig mobil”, osv osv. Han hittar på så mkt så han vet inte ens själv vad han säger. Allt är lögn och överdriv. Nästan så man tycker synd om honom. Vloggarna är pinsamma!

 • Dee

  Tycker inte om att du får det att låta negativt att man är större/tjock. Inte så stor respekt till oss som är större än vad du är. I all välmening, sluta vara så kroppsfixerad. När du lägger till en sådan bild under en sådant text så är det otroligt provocerande. Vet inte vem du tror du är som kan säga och göra precis vad du vill. Skapa girl power istället för att få folk att mår dåligt! Har en blogg där man blir glad då man klicka sig in.

 • Marie

  Om jag går på stranden i bikini. Är det då ok om någon frågar ifall jag har gått upp i vikt? Eller frågar vilken storlek på brösten jag har?
  Nä inte ok någonstans faktiskt!!!

 • Maria

  Fatter virkelig ikke hvorfor folk egentlig bryr seg så mye om det?! Alle burde få lov til å legge ut bilder av seg selv i bikini og andre type klær uten at folk nødvendigvis behøver å kommentere det?
  En mening vil folk alltid ha. Sånn er vi bare. Men flere burde kanskje fokusere mer på den ”om du ikke har noe snilt å si, burde du ikke si noe” 😉

  mariasvalastog.blogg.no

 • Richard

  Dina bröst är iaf jävligt feta…😁 två flugor i en smäll!!

 • Johanna

  Du är vacker insida och ut. Verkar det som. Även fast jag ej är känd kommenterar folk min kropp jämt. Oavsett om jag går upp elr ner i vikt. Känner mig inte alls bekväm i min nuvarande kropp.. Sen jag blev sambo har ja lagt på mig lite men försöker vänja mig vid min nya kropp.. Svårt när omvärlden säger att ingen duger.
  Kram på dig

 • HJ

  Du har byggt ditt varumärke på ditt utseende och du har gjort stor PR av din bröstförstoring. Att då komma och tycka att folk inte får fråga eller ha åsikter är bara fjantigt. Typ som att Anja Persson inte skulle få frågor om skidåkning eller Alexander Skarsgård frågor om film.
  Din kropp, dina bröst, alla dina skönhetskorrigeringar, dina bilder, samarbeten med klädesföretag, sminkföretag, nageltjejer, Rapunzel för håret, gud vet hur många spray tan företag osv osv osv….allt är ju kopplat till ditt utseende och byggande av ditt varumärke baserat på ditt utseende. Du har bjudit in hela Sverige till att diskutera ditt utseende så nu får du nog stå ut med det, och rent krasst, om vi inte diskuterade ditt utseende, vad skulle då betala dina räkningar?

 • Kim

  Herregud vilka barnsliga kommentarer det var på detta inlägg. Är ni seriösa? Kan ni någon gång visa lite jävla respekt för andra människor? Att det inte är en SJÄLVKLARHET 2018 att man inte frågar en okänd människa om ens vikt eller utseende är fan sjukt. Det är ännu sjukare att folk ärligt talat går fram & tar på en annan människa för att man tror att det är fritt fram bara för att man lägger upp vissa bilder på sociala medier. Det är sexuella trakasserier mina vänner. Vad är ni för människor? Usch!

 • Emma

  Hej! jag tycker hon har rätt att inte uttala sig. Om man har stora bröst och i proportion liten så får man ha urringning mm och ingen har rätt ta på brösten eller fråga hur stora de osv. Jag har själv F- G kupa och har 70 i omkrets och mina är riktiga. jag har fått höra att jag inte ska urringat och jag en gång inne på zara kom en tjej in och frågade ut mig och ville känna. jag har ofta fått höra mina ska vara fejk bröst osv. Stora bröst är upp till en själv att ha och även om det inte är äkta bär upp dem med stolthet. jag har liknade dina propotioner och är smal, och min erfarnhet är alla avunsjukda för de inte har en sådan kropp och de själv har dåligt självförtroende. va stolt över hur du ser ut och även om du har fejkt bröst va stolt för de är dina bröst för de är en del av dig ,de är fina. Gör gärna ett inlägg om tips på bikini för stor bröst!! Jag älskar dina bikini du har haft på dig.

  • Anonyma

   Är också liten i kroppen med stora bröst, naturliga. Hänt många ggr som folk frågar om de är fejk. Vem frågar nåt sånt? Och vad har det för betydelse?

   Upplever starkt att folk provoceras enormt av stora bröst, varesig det är opererade eller äkta. Ingen av mina vänner som har A-B kupa får sura blickar iaf när vi är på stranden etc, men jag däremot… ja en annan har ju inte rätt att ha bikini typ, liten den känslan får man. En blick säger rätt mkt. Googla på jealous girl så ser man praktexempel på just sådana blickar. Sjukt är det.

   Avundsjuka klär ingen

 • s

  Förstår inte hur du orkar med kommentarerna, Alexandra…
  Förstår inte hur folk överhuvudtaget kan börja diskutera detta med dig. Du vill inte ha den frågan. Bra. Det ska respekteras.

  Det borde räcka med att säga det en gång.

 • E

  Jag tycker du är väldigt naturlig och fin i den här bilden! Stay strong och kram på dig

 • Victoria

  Äh! Du behöver inte tänka kring vikten längre nu när du tränar! Blir det för mycket käk o man går upp lite så kör man bara hårdare en period o käkar nyttigare så är det bra igen. Med träning kan man unna sig ibland och det syns ju att du ser fin ut i kroppen så.

 • vex 3

  She looks beautiful, thanks for posting

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *