En dag på grönan

Gud är helt slut haha… Ligger som en strandad val i soffan och försöker hålla mig vaken. Har varit på Gröna Lund hela dagen med Leonora, så himla roligt men oj vad det tar på krafterna. Vi var där i över 5 timmar och underhöll oss med karuseller, spel och inte så nyttig mat. Precis så det ska vara när man besöker grönan alltså 😉 Fantastiskt väder hade vi också, så skönt! Dock glömde jag solkrämen idag så får hoppas att jag inte är allt för röd imorgon. Andreas är ju redan superbrun. Vad jag avundas hans pigment, han är ju så snygg nu när han är lite tanad. Mjaou! Nej men jag för köra vidare på min brun-utan-sol och göra det bästa av det jag har. Mer kan man inte göra.

Resten av kvällen spenderar i soffan och sen sängen. Ska vila upp mig för kommande proppfulla vecka med massor av planer. Kommer bli roligt. Imorgon släpps dessutom en väldigt viktig kampanj här, så se till att gå in tidigt imorgonbitti så ni inte missar det. Speciellt inte om det råkar vara så att du sitter på ett bolag! Ni kommer förstå varför imorgon 😉

Nej då säger jag god natt för idag, hoppas ni har haft en grym helg! ♥

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *