Ny hel och ren väska

Hämtade ut min väska idag, känns så skönt att ha en ny 🙂 Utan repor eller smuts. Fantastisk personal på LV som snabbt inser att väskan ska bytas ut istället för att skicka in den på lagning som kan ta flera månader. Det som hade hänt på min förra väska var att låset hade åkt av! Blev så paff, det ska inte hända efter 3 månader (ish).

Nu är jag iaf hemma igen efter en mysig dag hos mamma, ska in till stan nu för att möta upp Bella för middag 🙂 Det gör faktiskt ingenting att vi blev 2 istället för 4, ibland behöver man lite kvalitets-tid med sin bästis, eller hur? Vi tänkte äta på 39Wäst, känns som att det ska vara hyfsat lugnt idag iaf. Känns som att dom flesta ställena ar haft stökiga dagsfester.

Var och fixade naglarna föresten här om dagen, såhär blev dom. Väldigt enkla och ”clean’a” 🙂 Blommorn i bakgrunden var dom blommor vi skickade till Lennart innan operation. Tyvärr fick han aldrig se dom då han las in samma dag som dom kom, men han fick en bild på dom iaf hehe.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *