Aww! Titta vad jag möts av när jag kommer hem 🙂 Ett nallebud från min älskade Andreas ♥ Såna här småsaker gör mig så himla glad. Han är så romantisk och visar mig flera gånger om hur mycket han uppskattar mig. Jag önskar att alla tjejer fick hitta sig en sån här bra man, inte just min såklart då han är miiiiin men någon som visar lika mycket omtanke och kärlek. Kärlek är ju så underbart och fint.

På ta om familj så var vi dig och hälsade på Lennart, min styvpappa. Det är alltså han som har drabbats av cancer och opererades igår 🙁 Halva njuren fick dom ta bort efter en lång tid av jobbiga cellbehandlingar. Han är en sån kämpe!! Det har varit många tuffa stunder då han har mått extremt dåligt. Tappat hår, tappat aptit, fått tillbaka aptiten igen, mått illa.. Ja det är mycket han har fått gå igenom stackaren. Men förhoppnings var detta det sista och dom fick med allting.

Ps. Hur smart med nallebud istället för blombud? 🙂 Love it!

 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *