Bokadirekt galan

Hej på er!

Igår var det bokadirekt-galan, jag och Andreas gick dit för att heja på Viktor som jobbar där. Så bra uppstyrt och Viktor är verkligen grym på sitt jobb! Känner mig som en proud mama haha 🙂 Det serverades god mat, dryck och fick hälsa på massa härliga vänner. Vi hann till och med bli spådda, tyvärr tror verken jag eller Andreas på det haha men det var roligt att testa ändå. Så det var en trevlig torsdagskväll 🙂

Tyvärr pallade inte mina fötter stå upp länge (mina skor var såååå osköna) så vi åkte och tittade på en bio istället. Vi såg skräckisen truth or dare som vi hade sett trailern till förut, tyvärr var den inte alls så bra som vi hade hoppats på. Sen satt det två väldigt jobba tjejer bredvid oss som snackade genom hela filmen så dom förstörde upplevelsen lite.. Men sånt händer! Rekommenderar inte filmen iaf, vill hellre se Deadpool 2 som verkar så bra!

Just nu befinner jag mig hos Rapunzel igen för att fixa ordning utväxten, och sedan har jag lunchplaner följ av ett besök på sjukhuset. Igår opererades min styvpappa, förhoppningvis är skitcancern borta nu och han mår bra ♥

Min klänning hittar ni >HÄR< (adlink)

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *