Nu ska jag äntligen visa er hur jag stylar mitt korta hår! Har sett att flera av er har frågat så nu jäklar!

1. Jag börjar ALLTID med värme skydd så jag skyddar håret. Var slarvig med det förut och det är därför mitt här gick av. Nu när jag har blivit bättre med skydd har jag märkt en stor skillnad. Känns så bra! 🙂 Jag använder rapunzels egna, den doftar så himla gott! Cocos och sommar, mums. Dom har nyss släppt en som ska dofta vanilj och lavendel, måste ta med mig en sån imorgon efter att jag har varit där. Låter ju som en magisk kombo.

2. Sen är det locktången som gäller. Får tyvärr inte till det lika bra med plattång, iaf inte nu när jag har kort. Även denna är från Rapunzel, väldigt bra storlek. Dock går den inte sänka i värme vilket är lire synd.. Vill helst inte använda ett redskap som går över 170, vilket denna gör.

Börjar med att sätta upp översta håret så jag kommer åt överallt. Så jag börjar med det understa håret. Jag kör varannan när jag lockar håret. Första slingan fram, andra bak, tredje fram, fjärde bak.. osv! Det behöver inte vara så noga. Det gör inget om du kör 2 bak heller. Blir iaf ”busigare” om du gör lockarna åt olika håll.

3. Sprayar håret med hårspray alltid så lockarna håller sig hela dagen. Mutcho importante!! Sen kramar jag in sprayen. Avslutar med att borsta ut håret, men väntar tills lockarna svalnat så dom inte blir raka direkt. Det finns en risk för det om man är för snabb med borsten. Sen sprayar jag på med lite shine spray och tupera i botten, hur enkelt som helst! 🙂

Posted in: Bilder på mig.

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Caroline Roxy - Way out west Sandra Lindahl - Min helg! Sponsored - Icon Mirror Caroline Roxy - Studio vibes Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *