Älskar färg!

Oj dagen har typ flugit iväg! Men är hemma nu i och kan pusta ut. Började med jobb som vanligt, följt av nya naglar och ett kortare möte. Nu efter jag bloggat tänkte jag sätta på mig ett par shorts och linne för att ta ut vovvsarna. Det är tyvärr lite synd om Chloe idag, hittade en gigantisk fästingjävel vid hennes öra som sög ut hennes blod. Vart superorolig för jag läste på Aftonbladet om en ny fästingsort som är så farlig så hundar dör! Men när jag letade fram mer fakta visade det sig att det inte alls stämde. Tidningarna hade överdrivit som vanligt.

För er som undrade om den här outfiten kommer hela från Chiquelle förutom skorna. Älskar blazern, såna härliga färger! Kan inte förstå hur jag endast vågade klä mig i svart förut, färg är jag så roligt. Ibland önskar jag att jag hade en tidsmaskin så jag kunde snacka inte lite vett i fjortis-Aleandra 😉 Aja, man lever och man lär. Väskan kommer från ZARA för er som undrar.

Bilder: Malin Göransson 

Posted in: Bilder på mig.

You might also like

Sandra Lindahl - Min helg! Sponsored - Icon Mirror Ellinor Bjurström - En hörna är klar Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - En vecka med goväder Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *