Hej, nu ser ni att det har skett lite förändringar här va? Bloggen är ny flyttad. Finns såklart en del som ska fixas men idag var det viktigast att flytta den. Just nu står bloggen på egna ben, det beror delvis på att jag vill testa det men också för jag är under förhandling med ett nätverk jag ev ska jag flytta till. Alla samarbeten flyter på oerhört bra, så vill inte förstöra det genom att ta in en ny partner som kommer ha annan syn på hur jag ska arbeta. Men med en öppen dialog kan man nog lösa allt 🙂

Varför det avslutades med Tourn är ju delvis pga stämningen från KO. Relationen blev väldigt kylig och det kändes inte lika kul längre att jobba tillsammans. Dessutom är jag mitt uppe i en sån stor förändring varumärksmässigt så jag behöver någon som hjälper mig fullhjärtat och inte med någon som behöver dela ut annonsörer till 100 andra bloggare. När jag började hos Tourn hjälpte dom mig jättemycket, verkligen och det är jag tacksam för. Hade det inte varit för dom hade jag nog inte släppt min första bok bland annat. Men det sista året har varit skitdåligt helt ärligt.

Men nu, dom senaste 3 månaderna har gått fruktansvärt bra och det tänker jag inte dölja 🙂 Är så glad för min skull, tacksam för hjälpen jag fått från Andreas och ser så positivt på framtiden nu. Har fått kampanjer jag inte vågat drömma om och dom fortsätter komma. Bara detta år händer det så mycket skoj, längtar!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (44)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *