Söndagslistan

Bäst denna vecka:
Föreläsningen som jag hade i Gävle. Var så oerhört kul att få träffa så fina, härliga tjejer och samtidigt känna att scenskräcken blir mindre och mindre för varje gång. Adrenalinpåslaget av att utmana sig själv är ju dessutom galen!

Sämst denna vecka:
Har faktiskt inte varit så mycket negativt alls, det är väl all pollen men jag vill inte klaga för Andreas drabbas 10 gånger hårdare än mig. Han är ju helt sänkt vissa dagar, mina symptom är lindriga i jämförelse.

Har jag varit arg denna vecka?
Nej jag tror inte det.. Gud så härligt!

Glad?
Ja jag har varit jätteglad, det fina vädret har verkligen smittat av sig! Sen har jag haft grymma givande möten, det är enkelt att vara glad när framtiden ser så ljus ut.

Ledsen då?
Nej 🙂 Var lite besviken på trollen som låter avundsjukan ta över kommentars-fältet men insåg snabbt att det är deras problem. Inte mitt!

Vad jag har på mig idag:
Kika på min insta-story, där visar jag upp dagens outfits 🙂

Nästa vecka ser jag fram emot:
Nya naglar, uppfräschning av håret, gala samt att kontraktet med Tourn upphör. Så det kommer bli lite ändringar här på bloggen från och med onsdag.

Vad jag gör denna söndag:
Har tagit spruta mot TBE (hoppas ni också gör det?!), ätit mat ute i solen med älsklingen och storstädat. Nu ska jag ta på mig träningskläder och ta mig till gymmet.

Morgondagens planer:
Jobb, nageltid och ska fotas 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *