Did some shopping..

Inlägget är i samarbete med Buyersclub 

Jag har online-shoppat lite 🙂 Handlade från buyersclub.se för där hittar jag massvis med märkesvaror för extremt nedsatta priser. Passade på att klicka hem en robotdammsugare, dom kan ju vara väldigt dyra annars så det kändes ekonomiskt och bra. Har velat ha en sån länge nu, hundarna hårar ju så fruktansvärt mycket och jag hinner inte dammsuga varje dag 🙁 Jag ska sätta igång den nu när vi ska åka iväg för att ta fästingsprutan så förväntar jag mig ett hårfritt hem när vi kommer tillbaka 🙂 Dröm!

Såg också att dom hade ”good girl” parfymen som jag tidigare skrivit att jag har velat ha. Även den var ju kraftigt nedsatt i pris så det var bara att passa på 😉 Som ni ser på bilder blev det också tandborstar till mig och Andreas och belysning för balkongen. Dom har typ allt på hemsidan, så kul!

Ni får 100 kr av mig att handla för om ni handlar genom denna länk https://www.buyersclub.se/alexandranilsson

Posted in: PICTURES
Kommentarer (17)
 • Josefine

  Varför måste man bli medlem för att kunna kolla vad dem har? 🙁

 • T

  Men AAAALT ER REKLAM….🤢

 • Anna

  Sluta. Skaffa en annan inkomstkälla än att shoppa.

  • Adina

   Hennes liv, hennes val. Om du verkligen vill att hon ska sluta ha ”shopping” som inkomst så tror jag knappats det hjälper att säga ”sluta gör det eller det” hjälper, det är som jag skulle säga till någon att t.ex. sluta röka, tror du personen skulle bry sig eller?

  • Adina

   och om du på fullaste allvar tror att hennes enda inkomstkälla är att ”shoppa” så har du uppenbarligen inte läst bloggen länge, det vill säga om du inte är ett provocerande troll

  • Josefine

   Men på riktigt lägg ner. Gå inte in och läs hennes blogg då hur svårt ska det vara. Är folk helt nu för tiden eller, avundsjuka klär ingen.

 • Anna

  Vi har haft robotdammsugare i flera år. Vi har också hund. Vi har en Neato (dom är lite dyrare) och jag ÄLSKAR den. Bara att slå på när man går hemifrån och så är håret borta när man kommer hem. Man lär ju fortfarande dammsuga vanligt emellanåt eftersom den inte kommer åt överallt men ändå sååå värt när man har djur!

 • sassa

  Sån damsugare verka jätte smidig 🙂

  VARFÖR SKA MAN TRYCKA NER ANDRA? 🙁
  https://nouw.com/sassabassa/varfor-trycka-ner-nagon-annan-manniska-33793116

 • H

  Hej!
  Du gör precis som du vill med din blogg, det angår egentligen inte mig. Å jag vet inte om du är intresserad utav feedback? Om du inte är det får du gärna ignorera denna kommentar.
  Jag vet att du får din inkomst via sponsrade inlägg, allt annat är gratisarbete. Men samtidigt är det ”gratisarbetet” det som håller bloggen intressant. Ingen vill ju gå in på tex en hemsida som man vet bara är reklam på. Jag kan inte tala för alla andra, men det är av den anledningen som jag kollar bloggen betydligt mindre nu än tidigare. Vet inte hur siffrorna ser ut, om det bara är jag som känner så?
  Hoppas att du tar ordentligt betalt av dina sponsorer, så att det även täcker ”gratisinläggen”.
  Jag är inte så brydd om hur ofta du uppdaterar, behöver inte ens vara varje dag. Kvalitet för äe kvantitet. Verkar ju som att det börja slita med bloggandet, så för mig behöver du inte känna stress över att uppdatera en massa. Kanske fler som känner så?
  Men minska gärna på de sponsrade inläggen, eller öka på ”gratiisinläggen”. Kanke gå det att sälja sponsorinlägg för ett högre pris om det blir med exklusivt att samarbeta med dig?
  Sen till sak, för mig får du gärna skippa inläggen om tråkiga kommentarer=bloggpaus. Då får ju trollen en reaktion, vilket dom vill ha. Ignorera dem bara. Behöver du en ledig dag, ta det. Du behöver inte skriva något om det/ rättfärdiga.

 • Nathalie

  Hoppas den funkar 😀 Kör den över trösklar med?
  Kram

 • Anonym

  Det går dåligt för Kissies blogg därför reklam och samarbeten hela tiden.

 • Josefine

  Härligt! Ge oss en utvärdering av dammsugaren sen 😀

  http://nouw.com/sjosefine

 • Victoria

  Länken fungerar inte 🙁

 • Blackii

  Hej! Vart köpte du din utemöbler ?? Jag sökte efter en sån..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *