Inlägget är i samarbete med VING.

Hej på er! Ligger i soffan med datorn och njuter av att solen skiner in från balkongen. Ska spendera några timmar nu på förmiddagen med boken innan jag sätter på mig lite finare kläder och åker in till stan. Ska möta upp Keela och njuta av denna dag, så härligt! Det verkar ju bli minst lika fint väder idag som det var igår. Planen är väl att dricka något gott och bara vara 🙂 Vad ska ni göra idag?

Men nackdelen med det fina vädret är ju självklart pollen.. Det är nysfest här hemma och jag och Andrea snorar och har rinniga ögon. Så irriterade för man blir ju verkligen sänkt. Vi köpte något receptfritt fri apoteket som ska lindra utan att göra en trött, det funkar tillfälligt men sen kommer symptomen tillbaka.. Andreas är ju allergisk mot pollen och jag gräs.

Men som jag nämnde lite grann tidigare drar vi snart iväg igen 🙂 Så taggad! Denna gång drar vi till Rhodos för att koppla av i det lyxiga och bohemiska Casa Cook som är ett nytt concept framtaget av VING. Där ska vi slappa, sola, träna och ha det bra. Vi har personlig tränare på plats och har bokat in yoga-lektioner. Kan det bli bättre? Tror inte det! Dessutom är hela hotellet fantastiskt fint och minst sagt ”instagram vänligt” hehe. Perfekt för mig och Andreas som vill ha en lugn semester utan barn, det är nämligen ett hotell för vuxna. Jag kan dessutom jobba med mina sociala medier på plats. Längtar så!!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *