Jag tar ledigt idag, att kommentera elakt får mig inte att blogga mer, så ni vet! Missunnsamhet kommer jag aldrig att belöna. Hur jag arbetar och jobbar med samarbetspartners är upp till mig. Jag har hittat en modell som funkar för mitt liv. Passar inte det er, finns det flera bloggar att läsa en min. Ha en trevig lördag.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (22)
 • Maria

  Amen!

  Ikke la deg påvirke Alexandra. Om bare alle kunne brukt like mye energi på bygge hverandre opp enn å rive hverandre ned..

  Jeg har selv en historie jeg ønsker å fortelle. Både for min egen del, men også for å få andre til å sette ting litt i perspektiv også 🙂

  Sjekk ut bloggen min her: mariasvalastog.blogg.no (du finner store deler av det i April arkivet)

  Nyt helgen! <3

 • Cissi

  Håller med. Men samtidigt blir jag lite irriterad, de som är missunnsamma/ skriver taskiga kommentarer är bara en bråkdel av dina läsare – men alla ”straffas” när du inte skriver.

  Skit i de som är negativa, ge dem inte uppmärksamhet – det är ju det som de är ute efter. Att skriva ett sånt här inlägg ger dem bara det de vill ha. Ignorans är det bästa mot idioter, då blir de ännu mer irriterade 😉

 • Lovisa

  Vill bara ge dig massa kärlek och hoppas du får en fin helg <3

 • Sandra Hamberg

  Så jäkla tråkigt att folk inte kan lämna negativa kommentarer utanför skärmen! Blir så förbannad på folk som inte kan annat än att klaga. Ditt jobb som influencer är precis som vilket annat jobb som helst. Man har bra och dåliga dagar. Och att du får sponsrade resor, ja va fan klart du får det när du tar grymma bilder och gör reklam för dem. Det är liksom en fördel som influenser! Nej, njut som fan på ditt nästa resmål! gör dom bittra människorna avundsjuka som in i bomben!

  varma kramar!

 • Sara Fryk

  Jag hade gjort samma som dig! Att folk måste slänga ur sig all jäkla skit som kommer upp i huvudet på dom? Så onödig energi från läsare och definitivt för dig som driver bloggen och som ändå jobbar med den så gott du kan! Man kan heller inte som läsare begära 5-10 inlägg per dag, om så en vecka ens.
  Jag tycker ändå de är jämn uppdatering, och framför allt bra och intressant läsning.
  Och måste ändå ge dig en eloge för den fantastiska kvinna du blivit.
  Hoppas du får en fortsatt fin helg!

 • Topless

  Det är väldigt trist att troll förolämpar dig. Jag rekommenderar att aldrig svara på deras inlägg, oavsett hur elaka kommentarerna är. Det kan handla om missunnsamhet, men jag tror att det i första hand handlar om att vissa personer har som intresse att skriva elaka kommentarer på andras bloggar. De vill bara provocera, så svara aldrig. Det är viktigt att ignorera dem, om man svarar så blir det bara värre. Om man ignorerar dem tillräckligt många gånger kan de ledsna. Det är så många andra bloggare som också har troll, som kommenterar i deras bloggar.

 • LH

  All kärlek till dig! Kram

 • Sandra

  Det är skönt att du tar åt dig ibland. När du tar åt dig så vet du att det stämmer.
  Även i detta fallet ang dina ständiga samarbeten som gäller resor.
  När du väl sen reser så tar du bara bilder på dig själv eller nedvärderar själva landet.
  Hur smart tror du att det är?
  Många blir väldigt arga då och det vet du och det är så du vill ha det.
  Ingen bryr sig på allvar om du ”tar en ledig dag” pga att du tar åt dig och surar som ett litet barn. Lär dig istället.

 • Cecilia

  Hade jag haft lyxen till sponsrade resor hade jag tagit den med. Det hade nog alla gjort. Så tråkigt att folk missunnas. Jag tycker det är fantastiskt att du får möjlighet att se så mycket ❤️

 • Anna

  Men hur många kommentarer var ”missunnsamma”? Jag kollade och såg typ 2 som hade skrivit om resan/spons på ett negativt sätt.
  Det var tom någon som skrivit att du ju nu fick svaret på varför du är så trött hela tiden (som du var orolig för innan) allergi och den medicinen. Bra väl?

  • Kissie

   Det handlar inte bara om senaste inlägget, tyvärr visas folk avundsjuka i nästan varje inlägg. Så trist!

   • Jennifer

    Men herregud Alexandra.
    Efter alla år i bloggarnas och medias värld så måste du väl ändå ha lärt dig att det finns alla typer av folk som kommenterar.
    Du kommer aldrig att vara 100% älskad, det kommer inte jag heller att vara och sånt får man acceptera.
    Man har alltid haters efter sig och speciellt för personer i media, blogg, pengavärlden. Att stänga ner en blogg pgr av några som trycker ner är inte direkt schysst eftersom du har en stor svär med fans omkring dig.
    Att vara i media havet kräver sin del och ska man vara där så får man på något sätt ”lära” sig att leva efter det också. Hur trist det än låter.
    Sen behöver man inte vara en hater bara för att man uttrycker sin åsikt.
    Skärpt dig nu och sluta gömma dig för några haters.
    Uppskatta istället dem du har och som faktiskt gör att du kan driva din blogg 🤛
    Stå på dig nu!

    • Anna

     Håller med. Sen tycker jag också att det är lite lustigt att bloggare nästan alltid tolkar alla kritiska kommentarer som avundsjuka. Det behöver ju faktiskt inte alls handla om det utan att man helt enkelt har en annan åsikt.
     Och vad då belöna? Ska det ses som en belöning att läsa en blogg? Det är väl snarare så att det är bloggarna som ska vara tacksamma för att folk vill läsa deras bloggar. Utan läsare hade det väl knappast blivit några sponsorer och samarbeten som ger möjlighet att leva det livet.

 • C

  Now we know what it feels like being your boyfriend! 🤣 Pouting, angry and the silent treatment!
  I only read your blog because I find your tantrums so amusing!

 • sassa

  Du har så jävla rätt!
  Du har kämpat dig till toppen!!

  https://nouw.com/sassabassa/det-viktigaste-i-livet-ar-inte-pengar-33790331

  Det viktigaste är inte pengar i livet! Det har jag lärt mig nu !

 • Linp

  Alla bloggare får sådant från och till och ska tåla det, vara bättre än dom och inte reagera. Tråkigt om alla ja ja ja och höll med om allt hela tiden. Det borde väl du veta K?

 • Bella

  VARFÖR ÄR FOLK SÅ JÄVLA AVUNDSJUKA?! Blir så jävla less på alla mellanmjöksbor i Sverige. Om hon har möjlighet att få gratis eller rabatterade resor, varför i HELVETE skulle hon inte göra det? Skulle ni sagt nej bara för att andra kanske inte tycker om det? Tänk efter lite, snälla. Blir så sjukt frustrerad på er som aldrig kan glädjas åt andra, och om ni har problem med hur hon lever och arbetar är det väldigt enkelt att klicka sig bort från hennes blogg. Inget svårare med det. Blir så less på er allihopa usch. DU är bäst Alexandra, hade gjort precis som du, alla hade gjort precis som du, bara det att så länge det inte är en själv vill folk alltid hacka på andra. Inspireras av dig varje dag, din glöd, din energi och din positivitet. Låt aldrig dessa idioter få dig att tro annat. Kram

 • Ann

  Än min heter det.

 • Christofer Döss Sexual Exhibitionist

  I sure am Christofer Döss Sex Exhib the Swedish life enjoying bisexual nude model – and I sooo looove being sexually exposed publicly online!
  <3 <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *