Mys på balkongen

Wow vilket väder vi har haft idag! 🙂 Jag och Andreas åkte och hämtade utemöblerna som sagt, men vi råkade ta sönder bordet på vägen hem. Marmorbordet hade gått i flera bitar i släpet pga av alla gupp på vägen som vi körde över. Så himla typiskt och trist! 🙁 Nu behöver vi hitta ett nytt bord! Har ni något tips på ett snyggt bord som ni tror passar våra utemöbler? Det får gärna vara marmor eller lite finare, vill gärna ha balkongen som ett extra rum i sommar 🙂

Trots att vi inte hade något bord bjöd jag över min gamla vän Janne för lite häng på balkongen. Vi drack bubbel och åt frukt samtidigt vi njöt av solen och lyssnade på musik. Så härligt! Tror faktiskt min bleka kropp fick lite färg, så det var bara att slänga fram solkrämen. Vi avslutade dagen med en middag på restaurangen nedanför oss och sedan hämtade jag ute lite paket som innehöll både kläder, parfym och en ny robotdammsugare. Behöver verkligen en här hemma, hundarna hårar som f*n.. Blir galen av allt hår!!

Men det känns iaf skönt att fått ha en riktig sommardag, har inte gjort något speciellt förutom att hämta möblerna då och träna 🙂 Länge sen jag hade en sån här slapp dag, jag behövde det.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *