Inlägget är i samarbete med bubbelroom.

Många har frågat om mina outfits från Venedig och här kommer dom + länkar 🙂 Allt är från bubbelroom och allt funkade så himla bra där. Älskar söta klänningar och det rutiga mönstret. Det är ju väldigt trendigt nu i vår och sommar. Min favoritoutfit var nog den översta, så söt klänning och jag älskar rosetten! Viken outfit är er favorit av dessa?

Nu sk vi skicka iväg till gymmet och sedan ska vi hämta utemöblerna som ligger i mitt gamla förråd. Äntligen kan man sitta ute på balkongen och njuta av kvällssolen, vi ska inviga den idag med frukt och bubbel. Wiie!

 

Klänningen hittar ni >HÄR<

Toppen hittar ni >HÄR<

Matchade denna outfit med dessa skor >LÄNK<

Klänningen hittar ni >HÄR<

Långklänningen hittar ni >HÄR<

Posted in: PICTURES
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *